Un motociclist "mort" într-un accident rutier s-a trezit cu câteva minute înainte să i se facă autopsia! Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

    Shankar Shanmukh Gombi a înviat la propria autopsieFoto: Facebook
Shankar Shanmukh Gombi a înviat la propria autopsieFoto: Facebook

La sfârșitul lui februarie, în jur de 2.000 de oameni în jurul ambulanței folosite pentru a transporta cadavrul lui Shankar Shanmukh Gombi la o morgă unde trebuia să înceapă un post mortem. Bărbatul fusese declarat mort după ce a făcut accident cu motocicleta. Povestea însă nu se oprește aici. Pare o întamplare pe care putem să o vedem doar într-un film, dar este cât se poate de reală!

O tânără victimă a unui accident rutier a fost declarată decedată de medici, doar pentru a-și recupera cunoștința cu câteva momente înainte de începerea autopsiei. Shankar Shanmukh Gombi, în vârstă de 27 de ani, a suferit răni grave la cap în urma unui accident de motocicletă din Mahalingapur, India, pe 27 februarie. El a fost internat la spitalul privat din Belgavi, unde medicii au spus că nu pot face nimic pentru el și i-au aparatele care îl mai țineau în viață.

A doua zi după accident, trupul neînsuflețit al lui Shankar a fost transferat la un spital guvernamental din Mahalingapur pentru autopsie. Dr. SS Galgali a declarat postului de știri indian News Minute că o mulțime mare „de aproape 2000 de oameni” s-a adunat în jurul ambulanței când sosea cadavrul lui Shankar și oamenii prezenți nu-i permiteau să se apropie.

Dr. Galgali a mărturisit că: „Medicul de gardă nici măcar nu a putut să-l verifice corect pe Shankar și pulsimetrul nu a indicat nimic." El a adăugat că, atunci când a observat „corpul”, a văzut că brațele și picioarele lui Shankar tremurau și și-a dat seama că era încă în viață . A ordonat scoaterea aparatului respirator portabil din gâtul lui Shankar.

Familia nu a depus încă plângere împotriva spitalului

Medicii de la spitalul privat au exercitat o „judecată proastă” când l-au scos din ventilator și l-au declarat mort, a mai spus doctoul Galgali. Familia nu a depus încă o plângere oficială împotriva spitalului privat. Shankar primește acum tratament într-un alt spital unde se spune că starea sa se îmbunătățește.

Într-un interviu acordat Times of India, membrii familiei au spus că spitalul i-a anunțat că Shankar a murit."L-am adus cu o ambulanță duminică seara la spitalul guvernamental din Mahalingapur.  Personalul de la spitalul guvernamental l-a declarat mort și a trimis cadavrul pentru postmortem.Cu toate acestea, medicul legist care se pregătea pentru procedură a spus că a observat mișcări. La o examinare mai atentă, a constatat că este în viață", a spus o rudă a victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net