O tânără faimoasă a fost ucisă de un animal surprinzător: „Vestea morții sale ne-a lăsat șocați”

21 octombrie 2024 16:01   Internațional
Ultima actualizare:

Giuliana Manfrini, o tânără italiancă și-a găsit sfârșitul după ce un pește spadă i-a străpuns inima în timp ce aceasta făcea surf. Femeia se afla pe coasta de vest a insulei Sumatra când s-a petrecut tragicul eveniment.

O tânără din Italia a murit după ce un pește a înjunghiat-o în inimă

Giuliana Manfrini, o tânără originară din Italia a fost o legendă a surfului, însă și-a găsit tragicul sfârșit mai devreme decât se aștepta. În timp ce se bucura de valurile de pe coasta de vest a insulei Sumatra, femeia a suferit un accident cu adevărat bizar, chiar rar am putea spune. Aceasta și-a dat ultima suflare după ce a fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă.

Tragica întâmplare a avut loc la începutul lunii octombrie, în timp ce sportiva italiană făcea surf în apropierea insulei Sumatra. Giuliana Manfrini a fost străpunsă în inimă de un pește-spadă săritor, despre care martorii spun că și-a înfipt ciocul cu 5 centimetri în pieptul ei, potrivit Daily Star.

Eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar

Femeia s-a ales cu o rană gravă în partea stângă a pieptului, după ce a fost înjunghiată și chiar dacă i s-a acordat primul ajutor, aceasta nu a mai putut lupta să rămână în viață. Cei care au sărit pentru a o salva au fost partenerii ei de surf, respectiv Massimo Ferro și Alexandre Ribas, care au făcut tot ce le-a stat în putință.

Ulterior, sportiva a fost transportată la un spital din apropiere, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată. Medicii susțin că Giuliana Manfrini a suferit o rană care i-a fost fatală.

Moartea tinerei a provocat un adevărat șoc in Italia, țara în care aceasta s-a născut. Fabio Giulivi, primarul din Venaria Reale a empatizat cu cei care au vărsat lacrimi de durere din cauza femeii, care a fost o legendă a surfului pe meleagurile sale natale. Mai mult, edilul orașului a transmis și un mesaj emoționant după moartea acesteia.

„Vestea morții sale ne-a lăsat șocați și ne face să ne simțim neputincioși în fața tragediei care i-a luat viața atât de prematur”, a declarat Fabio Giulivi.

Mai multe