Două fetițe gemene au primit scrisori de la tatăl mort! Povestea lor a emoționat o lume întreagă

19 iulie 2023 17:35   Internațional
Ultima actualizare:

Poveste emoţionantă! Două fetiţe gemene din Marea Britanie primesc mesaje emoţionante de ziua de naştere, de la răposatul lor tată, după ce acesta a lăsat în urmă scrisori pentru 30 de ani, pe care fetele lui iubite să le primească anual. 

Nick Keenan, din Lindfield, a scris mesaje emoţionante pentru fiicele lui, Rose şi Sophia, când ele aveau doar 17 luni. Tatăl a doi copii ştia că va muri din cauza unei tumori pe creier, dar dorea ca gemenele sale să primească mesaje de la el de ziua lor, în fiecare an, o poveste parcă inspirată din popularul roman „P.S. Te iubesc!”, scris de Cecilia Ahern, care a fost transformat într-un film hollywodian, cu Hilary Swank în rol principal.

Fetele au deschis recent felicitările care aniversează a patra lor zi de naştere, unde Nick le-a spus că vor începe şcoala în curând şi că vor avea grijă una de cealaltă. Bărbatul a murit tragic la vârsta de 34 de ani, în noiembrie 2020, la nouă luni după ce i s-a spus că tumora lui s-a dezvoltat într-un glioblastom, o formă extrem de agresivă de cancer.

Nick a fost diagnosticat cu un astrocitom de dimensiunea unei mingi de tenis, o tumoră comună a creierului, în 2015, după săptămâni de suferinţă. A trecut prin două intervenţii chirurgicale, radioterapie, perfuzii şi chimioterapie, plus foarte multe remedii naturale. În decembrie 2019, când fetiţele lui aveau doar şase luni, boala a avansat, iar el a început să aibă probleme de vorbire. La acea vreme, soţia lui, Victoria, a avut un presentiment că va fi ultimul Crăciun petrecut împreună. Şi, din păcate, aşa a şi fost.

„Nick a fost piatra tuturor şi foarte mult a mea. Era incredibil de puternic şi mergea la muncă în fiecare zi, chiar dacă făcea radioterapie şi chimioterapie. A fost o sursă de inspiraţie pentru mine. Îi consola pe ceilalţi în timp ce era pe moarte şi le-a scris fetelor noastre, Rose şi Sophia, scrisori pentru primii 30 de ani din viaţa lor. A vrut să fie alături de ele în spirit, când îşi sărbătoresc zilele de naştere fără el. Sperăm că le va oferi o idee despre cum era tatăl lor, în acel stadiu al vieţii sale”, a declarat femeia, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. 

Mai multe