Povestea incredibilă a bărbatului de 92 de ani care a câștigat o avere la Loto. De ce și-a dat propria fiică în judecată

21 ianuarie 2024 15:21   Internațional

Un caz cu totul incredibil a avut loc în Australia, unde un bărbat în vârstă de 92 de ani a câștigat suma de 640.000 de dolari la Loto, iar apoi și-a dat propria fiică în judecată! Se pare că bărbatul a regretat că a împărțit banii cu aceasta!

Cu toții ne-am gândit, măcar odată, la cum s-ar schimba viața noastră dacă am câștiga marele premiu de la loterie. Ei bine, pentru un bărbat din Australia, se pare că acest vis a și devenit realitate!

Însă, în loc să cheltuiască banii pe mici plăceri, sau să investească în diverse proiecte, un bătrân în vârstă de 92 de ani a trebuit să cheltuiască banii pe un proces împotriva propriei fiice!

Potrivit celor de la observatornews.ro, se pare că după ce a câștigat suma fabuloasă la Loto, bărbatul a hotărât să ofere 195.051 dolari fiicei lui, însă, ulterior, s-a răzgândit și a pretins că a fost obligat să îi dea banii.

De asemenea, bătrânul,  pe numele său William John Bampton, deși a promis că va da bani ambiilor săi copii, a cumpărat o casă unde l-a trecut co-proprietar pe fiul său, excluzând-o pe fiica sa, Suzanne Vourlides.

Și-a dat fiica în judecată după ce a câștigat la Loto

Se pare că motivul pentru care Suzanne nu a fost trecută ca co-proprietar a noii case a fost faptul că bătrânul nu dorea ca soțul ei să beneficieze de pe urma banilor. De asemenea, Bampton și-a schimbat chiar și testamentul, doar pentru a menționa că fiica sa nu va primi niciun ban de pe urma lui până când soțul ei nu moare.

Se pare că bătrânul a pretins că fiica sa l-ar fi agresat, încercând să îl forțeze să împartă banii de la Loto cu ea.

Cu toate acestea, instanța din Australia a respins procesul bărbatului, considerând că acuzațiile aduse de către acestea sunt nefondate. Judecătorii au stabilit că bărbatul nu a fost presat în niciun fel atunci când a decis să ofere 195.051 de dolari fiicei sale.

Mai multe