Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip ai Suediei vor deveni părinți pentru a patra oară

3 septembrie 2024 16:12   Internațional

Bucurie mare în Familia Regală a Suediei. Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia urmează să devină părinți pentru a patra oară. Palatul regal suedez a dezvăluit, prin intermediul unei postări pe Instagram, că prințesa, în vârstă de 39 de ani, „se simte bine” și că bebelușul se va naște în februarie 2025.

Familia regală a Suediei se mărește! Prinţesa Sofia, în vârstă de 39 de ani, şi soţul ei, Prinţul Carl Philip, în vârstă de 45 de ani, se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară. Luni, 2 septembrie, palatul regal suedez a anunţat, într-o postare pe Instagram, că bebelușul se va naște în februarie 2025 și că prințesa, în vârstă de 39 de ani, „se simte bine” şi îşi va respecta cel mai probabil programul oficial de lucru din această toamnă.

Prinţesa Sofia a Suediei e însărcinată a patra oară

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au marea plăcere să anunțe că Prințesa așteaptă al patrulea copil al cuplului. Prințesa Sofia se simte bine și nașterea este așteptată în februarie 2025. Nu sunt așteptate schimbări în programul oficial al Prințesei Sofia în timpul toamnei”, se arată într-o declarație emisă de Palat.

Sofia Hellqvist, fost fotomodel, s-a căsătorit cu Prinţul Carl Philip, al doilea copil al Regelui Carl XVI Gustaf şi al Reginei Silvia, în anul 2015, la Stockholm. De-a lungul anilor, cuplul regal a oferit detalii din viața familiei lor, inclusiv imagini de la zile de naștere, amintiri din vacanța de vară și de sărbători.

Cei doi sunt deja părinții a trei băieți: Prințul Alexander, opt ani, Prințul Gabriel, șapte ani, și Prințul Julian, trei ani.

Viitorul copil va fi cel de-al nouălea nepot al Regelui Carl XVI Gustaf, în vârstă de 78 de ani, şi al Reginei Silvia, în vârstă de 80 de ani, și al optulea în linia de succesiune la tron, după fratele său mai mare, Julian, iar fetiţa sau băieţelul nu va fi numit Alteţă Regală, în conformitate cu decizia luată de suveran în anul 2019.

Mai multe