Prințul Julian al Suediei a topit inimile tuturor! Fiul Prințesei Sofia s-a distrat într-un parc

Ultima actualizare:

Prințul Julian al Suediei (3 ani) a fost luni la deschiderea unui nou loc de joacă pentru copii, în Varberg, în compania părinților săi, Prințesa Sofia (39 de ani) și Prințul Carl Philip (45 de ani).

Prințul Julian al Suediei, fotografiat în timp ce se dă pe tobogan
Prințul Julian al Suediei s-a dat pe tobogan (Foto: Profimedia)

Micuțul a fost în centrul atenției cu grimasele lui amuzante, iar fotoreporterii prezenți la eveniment au profitat de ocazie și l-au pozat în ipostaze simpatice. Îmbrăcat într-un pulover miniatural Ralph Lauren și pantaloni scurți, prințul suedez a alergat la locul de joacă odată ce funda de inaugurare a fost tăiată.

Părinții săi amuzați l-au privit și l-au încurajat bătând din palme în timp ce acesta a încercat diferite activități. Julian s-a dat pe un tobogan, a folosit un, binoclu și un telescop și a cântat la microfon. Prințesa Sofia și soțul ei mai au doi copii, Prințul Alexander (7 ani) și Prințul Gabriel (6 ani).

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip, alături de Prințul Julian
Prințul Julian, alături de părinții lui, Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip (Foto: Profimedia)

Prințul Louis nu are titluri regale oficiale

În 2019, Regele Carl XVI Gustaf (78 de ani) a decis ca fiii Prințesei Sofia, precum și cei ai surorii Prințului Carl Phillip, Prințesa Madelline, să nu primească fonduri publice venite din taxele cetățenilor. De asemenea, ei nu vor fi adresați niciodată cu „Majestatea Sa”, conform tabloidului britanic Daily Mail. Se pare că Regele Carl XVI Gustaf a luat această decizie pentru că și-a dorit ca ei să aibă parte de mai multă libertate atunci când vor crește.

„Majestatea Sa Regele a decis să facă niște schimbări în cadrul Casei Regale. Scopul lor este de a stabili cine din Familia Regală este așteptat să își îndeplinească îndatoririle regale oficiale. Majestatea Sa Regele a decis ca toți copiii Prințului Carl Philip și ai Prințesei Sofia, dar și cei ai Prințesei Madeline și ai Domnului Christopher O’Neill să nu mai facă parte din Casa Regală!”, a anunțat Casa Regală a Suediei, la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net