#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William, scos din minți de Meghan Markle. Ce l-a deranjat profund la Ducesa de Sussex

3 octombrie 2024 16:15   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William este îngrijorat și totodată dezamăgit de faptul că nu știe unde se află diamantele mamei sale, Prințesa Diana, care ulterior i-au fost dăruite lui Meghan Markle. 

Prințul William, îngrijorat de faptul că nu știe unde se află diamantele Prințesei Diana

Prințul Harry i-a oferit un inel de logodnă lui Meghan Markle, decorat cu 2 diamante din colecția de bijuterii a răposatei Prințese Diana. Astfel, Prințul William s-a arătat îngrijorat de faptul că nu știe unde se află unele bijuterii ale mamei sale, dăruite ulterior Ducesei de Sussex. Chiar dacă le-a primit după moartea acesteia, Meghan Markle are responsabilitatea de a le păstra cu sfințenie, deoarece este o moștenire de familie importantă.

În 2017, atunci când s-au logodit, Harry i-a dăruit lui Meghan un inel cu diamante, care făceau parte din seria de bijuterii a mamei acestuia. Cele două pietre prețioase au fost expuse pe o fâșie simplă de aur lângă o piatră din Botswana, potrivit mărturisirilor Prințului Harry din acea vreme.

 Meghan Markle nu a mai purtat bijuteriile Prințesei Diana la evenimentele regale

Doi ani mai târziu, s-a zvonit că inelul de logodnă a fost modificat, fiind adăugată o fâșie de aur mai subțire, decât cea inițială. Se crede că Ducesa de Sussex a purtat prima oară noua versiune a bijuteriei, alături de un alt inel în cadrul evenimentului Trooping the Color din 2019. Aceasta a fost surprinsă ulterior fără bijuterie, la mai multe evenimente care au avut loc anul acesta. Mai mult, după aparițiile acesteia, s-a zvonit că inelul „se ajustează”.

Meghan Markle nu a purtat inelul nici atunci când a fost prezentă la Jocurile Invictus unde și-a însoțit soțul. De asemenea, o sursă a declarat pentru revista New Idea, că Prințul William în vârstă de 41 de ani, ar fi complet dezamăgit și îngrijorat pe această temă, întrucât nu știe ce s-a ales de bijuteriile purtate de Prințesa Diana, potrivit Mirror. Acesta este unul dintre lucrurile care creează mari tensiuni între el și fratele său, respectiv soțul lui Meghan Markle, care sunt oricum certați de mai multă vreme.

Mai multe