#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles, cerere uluitoare pentru Kate Middleton! Incredibil ce a pus-o să facă: „Să mai avem încă unul...”

26 iulie 2024 15:43   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton, cunoscută pentru devotamentul ei în rolul de prințesă, a întâmpinat o cerere neobișnuită din partea Regelui Charles în urmă cu câțiva ani, potrivit dezvăluirilor din cartea de memorii a Prințului Harry, „Spare”. Regele a i-a făcut o cerere ieșită din comun, însă prințesa a refuzat categoric.

Cererea șocantă a Regelui Charles pentru Kate Middleton! 

Harry a dezvăluit că tatăl său i-ar fi solicitat lui Kate să-și schimbe numele pentru a evita confuzia cu alte figuri regale deja existente, cum ar fi Charles și Camilla. Charles a propus ca Kate să modifice ortografia numelui său din Catherine în Katherine, cu un K, pentru a se diferenția.

Existau deja două cifre regale cu un C și o coroană deasupra: Charles și Camilla. Ar fi prea confuz să mai avem încă unul”, ar fi spus Regele Charles după cum afirmă Harry în cartea sa.

Prințul Harry a mai spus că în momentul în care a fost făcută cererea, fratele său mai mare, Prințul William, era de față: „M-am întors spre Willy, i-am aruncat o privire care spunea 'Asculți asta? ' Fața lui era inexpresivă”.

Cu toate acestea, Kate a refuzat să își schimbe numele și a ales să păstreze forma originală, Catherine. Această alegere nu a afectat relația dintre ea și socrul ei. Recent, după ce Kate a anunțat că urmează un tratament pentru cancer, Regele Charles a fost un susținător fervent al „iubitei sale nurori”, lăudându-i curajul într-un mesaj video emoționant care a abordat problemele ei de sănătate.

Cum încearcă Harry să repare relația cu familia regală

Săptămâna trecută Kate și-a făcut apariția la jocul de tenis de la Wimbledon. Tot acolo și-a făcut apariția și Prințul Harry, însă de la depărtare. O sursă apropiată de familia regală a relatat că Harry i-a trimis un bilețel lui Kate prin care ar încerca să repare relația cu ea și ceilalți membrii ai familiei.

Harry se uita la Wimbledon și era încântat să o vadă pe Kate, arătând atât de strălucitoare în rochia ei vibrantă. El i-a trimis un bilet pentru a o felicita și pentru a-i spune cât de fericit a fost când a văzut-o. I-a mai scris că îi este recunoscător ducesei că revine la îndatoririle ei regale după ce și-a luat concediu medical”, relatează sursa.

Mai multe