Româncă eroină în Italia, și-a salvat șeful de la un atac cu un cuțit

29 martie 2023 11:31   Internațional
Ultima actualizare:

O româncă, care lucra ca dansatoare într-un club de noapte din localitatea italiană Marotta, provincia Pesaro e Urbino din Marche, a reușit să prevină un atac cu cuțitul asupra șefului său și, astfel a devenit eroină.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în clubul de noapte Bella Bimba iar agresorul, un tânăr de doar 20 de ani din Fano, a fost judecat pentru tentativă de vătămare corporală și amenințări agravate. Instanța condamnându-l pe acesta la 2 luni de închisoare.

Acest incident s-a petrecut cu câteva luni în urmă, într-o seară, când tânărul de 20 de ani a mers să se distreze în clubul de noapte în care lucrează românca.

Motivul pentru care tânărul a vrut să-l agreseze pe patron

Tânărul a consumat alcool alături de dansatoarea româncă și a dorit să continue să bea în continuare, însă patronul localului de noapte, văzând că clientul se afla deja în stare avansată de ebrietate, nu a mai vrut să-i servească și alte băuturi, informează publicația Il Resto del Carlino,  

Din acest motiv, tânărul s-a enervat foarte tare și a scos un cuțit din casca pe care o avea la braț și l-a amenințat pe șeful româncei.

Femeia i-a blocat mâna agresorului

După ce a văzut acest lucru, româncă nu a stat prea mult pe gânduri și fără să-i fie teamă că i s-ar putea întâmpla ceva a intervenit rapid și curajos, aruncându-se asupra tânărului și blocându-i încheietura mâinii, evitând astfel o posibilă tragedie.

Atacatorul a ajuns în fața instanței de judecată, după ce a fost denunțat la carabinieri, și a fost apărat de avocatul Alessandro Rocco.

Ce pedeapsă a primit tânărul agresor

Tânărul a fost arestat și este judecat pentru tentativă de omor și amenințare cu armă albă. Deși inițial procurorul a cerut o pedeapsă de un an de închisoare, tânărul a primit o condamnare mai mică, de doar două luni, cu executare, mai precizează ziarul italian.

Mai multe