Scenariu de groază devenit realitate! Un bărbat a locuit ascuns vreme de patru luni în casa unei femei

22 mai 2024 17:54   Internațional

Sună mai mult ca scenariul unui film de groază, însă pentru o femeie, această situație de coșmar s-a transformat subit în realitate! Aceasta a devenit virală pe TikTok după ce a postat un videoclip în care povestește cum a găsit un bărbat ascuns sub patul ei, care ar fi locuit în casa ei vreme de patru luni!

Pentru cei mai mulți dintre noi, o astfel de situație există numai în filme, însă pentru o femeie, totul a devenit terifiant de real. Ea a povestit în videoclipul postat pe TikTok că și-a cumpărat prima casă la vârsta de 26 de ani și locuia împreună cu cei doi copii ai ei.

Femeia lucra vreme de 80 – 90 de ore pe săptămână, iar câteodată chiar își petrecea nopțile acasă la părinții ei, care o ajutau la creșterea celor doi copii.

Însă, viața destul de obișnuită a femeii a luat o turnură șocantă! Ea s-a întors acasă într-o dimineață, moment în care s-a decis să tragă un pui de somn, însă descoperirea pe care urma să o facă a lăsat-o fără cuvinte.

Femeia a auzit unele zgomote neobișnuite, așa că a decis să verifice ce se întâmplă. „Am auzit un zgomot și mi-am spus: „trebuie să fie un șoarece”. Mă aplec peste marginea patului și văd blugi albaștri și șosete negre ieșind de sub pat”, a povestit femeia.

Un bărbat a locuit vreme de patru luni în casa ei

Îngrozită, ea a fugit imediat, iar atunci când a urcat în mașină l-a văzut pe bărbat ieșind din casă. Poliția a ajuns rapid la fața locului, iar odată ce locuința a fost examinată mai atent, femeia a observat că mai multe obiecte lipseau, ori erau într-o stare uzată.

„A recunoscut că a locuit în casa mea timp de patru luni. A intrat prin efracție atunci când am fost plecată și îmi folosea dușul, se juca pe PlayStation-ul copilului meu, îmi mânca mâncarea”, a povestit femeia terifiată de cele întâmplate.

Mai multe