Alertă în București! Un bărbat a amenințat că împușcă un polițist, dacă agentul care a ucis-o pe Raisa nu va fi arestat!

17 ianuarie 2022 7:07   Național

Este alertă în București! Un bărbat a sunat la 112, duminică seară, 16 ianuarie, și a anunțat că are un pistol și că vrea să facă dreptate pentru Raisa Nicoleta, fetița ucisă joi pe o trecere de pietoni, de către un polițist de 27 de ani.

Individul a spus că vrea ca agentul care se face vinovat de accident să fie arestat. Dacă nu, bărbatul a amenințat că va împușca la întâmplare un polițist. 

Bărbatul a sunat de pe o cartelă prepay care a fost localizată de STS într-o zonă mare de acoperire.  Individul spus că dacă nu reușește să-l împuște chiar pe agentul care a ucis-o pe Raisa, are în vizor orice poliţist care îi va ieşi în cale. Polițiștii încearcă acum să îl caute pe cel care i-a amenințat.

„În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunţat că dacă nu va fi arestat poliţistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menţionând că va folosi armă de foc”,  a tansmis Poliţia Capitalei.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu în acest caz și urmează să facă cercetări.

Polițistul care a accidentat-o pe Raisa avea permis de Marea Britanie

Agentul care a ucis-o pe fetița de 13 ani avea permis de Marea Britanie, fapt ce ar fi neconcordanță cu regulile instituției. Polițistul s-ar fi aflat în misiune la momentul tragediei, deși s-a speculat inițial că el se afla în afara serviciului.

Bărbatul de 27 de ani a spulberat joi două minore pe zebră, una de 13 ani, iar alta de 11. În urma rănilor grave, Raisa Nicoleta a murit. Cea de-a doua fetiță a ajuns la spital. Bărbatul a a fost cel care a sunat la 112 după ce a provocat accidentul. 

Mama fetiței rănite a declarat că cele două copile au grăbit pasul, în momentul în care au văzut mașina de poliție, însă agentul circula cu viteză, nu a reușit să frâneze și le-a lovit pe cele două minore.

El este agent la secția 5 și activează ca polițist din anul 2017. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat și cercetat pentru omor din culpă. Momentan, nu s-a dispus nicio măsură preventivă împotriva sa.

Mai multe