„Am recunoscut-o după ochi. Nu mai avea chip”. Fiul femeii moarte în explozia de la Crevedia, declarații șocante

30 august 2023 7:14   Național
Ultima actualizare:

Dezvăluiri cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți de la Crevedia: Eu care sunt copilul ei am cunoscut-o după ochi. Mama nu mai avea chip", a spus Sorin Barbu. Acesta a mai precizat că după ce a prins-o suflul exploziei, mama lui a ajuns pe picioarele ei la ambulanță, deși avea arsuri pe tot corpul.

 Sorin Barbu: „Am cunoscut-o după ochi, mama nu mai avea chip"

Când a auzit explozia, tatăl lui Sorin Barbu, care lucra în apropiere, s-a speriat și a plecat imediat spre casă. Viața lui s-a sfârșit, însă când a văzut cum arăta soția sa. Sorin Barbu mărturisește cum s-a întâmplat totul. 

„Mama era în curte. A sunat-o pe sora mea că a văzut gaz prin curte foarte mult. Era și vizibil. Am prieteni care au trecut pe drum dintr-o comună în Crevedia și au spus că au trecut prin gaz. Era exact cum e la nuntă. Mama a sunat-o pe sora mea, care i-a spus să intre în casă. A mers câțiva metri, nu a mai apucat să ajungă la ușă și a prins-o explozia. S-a ridicat de jos, de unde a căzut, și a venit pe picioarele ei până la ambulanță", explică Sorin Barbu. „Eu care sunt copilul ei am cunoscut-o după ochi. Mama nu mai avea chip."

„Tata a venit și el de aici, de undeva, pentru că lucra aproape de casă. A venit să o caute, nu a găsit-o. Am căutat împreună, el a ieșit la poartă, iar eu am fost prin grădină. El a văzut-o primul, el a găsit-o. A văzut-o primul arsă. În momentul în care a văzut-o, a căzut jos. Era preluată de domnii de la ambulanță. Când a văzut-o în halul în care era, a căzut și la revedere. Acolo s-a terminat viața pentru el", spune Sorin. 

Sorin Barbu, declarații despre moartea tatălui

Sorin Barbu a declarat că s-a efectuat autopsia ambilor părinți, iar acesta este foarte revoltat asta pentru că s-a spus că tatăl lui s-a stins din viață în urma unui infarct și că nu ar fi murit din cauza incendiului. 

„S-a efectuat autopsia ambilor părinți. Urmează să ne spună care a fost cauza decesului când îi ridicăm. În legătură cu tata, însă sunt foarte rezervat în vederea stabilirii cauzei decesului. Pentru că domnul Arafat, așa cum a declarat și la un post de televiziune, a spus că nu a murit din cauza incendiului, ci pentru că a făcut infarct", a declarat băiatul. 

Mai multe