Amanta preotului din Iași: „A fost ca o joacă. Îmi plăceau ochii lui albaștri”

28 iulie 2022 11:46   Național
Ultima actualizare:

Aventura tinerei ieșence cu preotul din Scobâlțeni a costat-o o bătaie zdravănă din partea soțului, iar pe parohul iubăreț interdicția de a mai sluji. Alexandra (26 ani) a povestit cum a ajuns să-i fie amantă lui Bogdan Orzetic (46 ani), preotul care are acasă 4 copii cu preoteasa.

Alexandra spune că s-a iubit cu preotul din sat pentru că i-a plăcut cum arată, mai ales a făcut o pasiune pentru ochii lui albaștri. Deși era într-o căsnicie în urma căreia a venit și un copilaș pe lume, tânăra enoriașă a căzut în patima adulterului cu cel care o și cununase cu câțiva ani înainte.

“La spovedanie îi spuneam ce fac cu soţul meu”

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie. Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem. Nu știu de ce, dar i-am spus. Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a spus Alexandra pentru bzi.ro. Așa a început povestea de iubire care a pus pe jar o comunitate întreagă.  

După ce s-a confesat preotului, regulamentar, sub patrahir, în biserică, tânăra a început să vorbească tot mai mult și mai multe cu preotul la telefon. „Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara. După, ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa … A fost ca o joacă”, a completat Alexandra, care a spus că în timpul discuțiilor a aflat că lucrurile între slujitorul Domnului și preoteasa lui nu mergeau bine. „Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost. Ne-am întâlnit și … s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai spus aceasta. 

Soţul a bătut-o trei zile şi trei nopţi

Și, probabil ar fi continuat mult și bine în ascuns, dacă tânăra nu s-ar fi „spovedit” unei cumnate, iar aceasta l-a anunțat pe soțul încornorat despre întâlnirile nevestei sale cu preotul din sat. Gheorghe Nicăi-Scrijan, un fermier de 52 de ani, aflat la muncă în străinătate, s-a întors în țară val-vârtej să le ceară socoteală amorezilor.

Pe soție a bătut-o 3 zile și 3 nopți, după cum chiar ea spune: „Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc. Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”. Femeia a depus plângere la poliție și a cerut ordin de restrciție împotriva soțului.  

Preotul nu mai are voie să ţină slujbe

În acest timp, bărbatul încornorat a început să-l șantajeze pe preotul Bogdan Orzetic. I-a cerut 20.000 de euro, pentru a nu-l face de râs în comunitate. Parohul a negociat suma la jumătate, însă a mers și la poliție și l-a acuzat de șantaj.

Oamenii legii au organizat flagrantul, în urma căruia Nicăi a ajuns în arest pentru 30 de zile. Alexandra este liberă ca pasărea cerului, să facă ce vrea, iar preotul nu mai are voie să țină slujbe, fiind anchetat de mai-marii Bisericii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe