Preot din Iași, prins cu nevasta altuia. Soțul încornorat i-a cerut 20.000 de euro ca să tacă

Ultima actualizare:

Zicala „Să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa” se potrivște mănușă în cazul sexual de la Iași, unde un slujitor al Domnului a fost prins în tandrețuri cu soția altuia. Nici bărbatul încornorat nu e ușă de biserică, acesta ajungând în arest pentru că l-a șantajat cu bani pe preot, ca să nu divulge infidelitatea

Preot Bogdan Orzetic   FOTO: Facebook
Preot Bogdan Orzetic FOTO: Facebook

Scandal sexual în Scobâlțeni, acolo unde parohul de la Biserica Maicii Domnului a călcat strâmb, cu o enoriașă căsătorită. Preotul Bogdan Orzetic (46 de ani) avea o relație cu o tânără în vârstă de 26 de ani, soția lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, un fermier de 52 de ani, conform 7iasi.ro.  

Soția infidelă a cerut  ordin de protecție

Soțul încornorat fusese plecat în străinătate la muncă, iar când a revenit în satul din Iași nu i-a plăcut deloc ce a găsit. Și-a dat seama că cei doi sunt mai mult decât preot și enoriașă și a trecut și el la fapte. Nu s-a mulțumit doar să-l muștruluiască pe preot, ci i-a cerut și o sumă importantă de bani, pentru a nu afla nineni de aventura lui.

Nici soția nu a scăpat de furia bărbatului, acesta pedepsind-o cu o corecție fizică. Ulterior, femeia a depus plângere la poliție și a cerut ordin de protecție împotriva soțului violent, oamenii legii avizând cererea pentru o perioadă de șase luni. 

Soții Gheorghe și Alexandra Scrijan - Nicăi au fost cununați chiar de preotul Orzetic
Soții Gheorghe și Alexandra Scrijan - Nicăi au fost cununați chiar de preotul Orzetic

În tot acest timp, fermierul a mers la preot pentru a-i cere bani, în schimbul păstrării secretului aventurii dintre el şi Alexandra, tânăra de 26 de ani. Nicăi i-a cerut acestuia 20.000 de euro, însă în urma negocierilor, cei doi s-ar fi înţeles asupra sumei de 10.000 euro pentru ca situaţia să fie uitată.  

Cine a dat cazul în vileag   

Însă, soţia preotului Orzetic, cu care acesta este căsătorit din 1998, a aflat de șantaj și a anunțat Poliţia, care a intrat pe fir. Astfel, în momentul în care Nicăi s-a întâlnit cu proetul Orzetic a fost organizat flagrantul, iar şantajistul a fost ridicat şi băgat în arest. 

Gheorghe Scrijan-Nicăi nu este la prima abatere, el având deja probleme cu legea. În 2018, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata a 4 ani termen supraveghere, pentru folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. Nicăi a fost obligat să plătească peste 17.000 de lei către Agenţia de Plăti şi Intervenţie şi Agricultură, precum şi să muncească 60 de zile în folosul comunităţii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net