Un preot din Huși a fost prins cu amanta chiar de soțul înșelat

Ultima actualizare:

Preotul Neculai Alexa slujea de mai bine de 30 de ani în comuna Ivești din județul Vaslui. De câțiva ani însă îi cam fugeau ochii după femei. Și mai ales după cele căsătorite. Așa că și-a luat o amantă mai tânără decât el cu 10 ani. Însă secretul nu a putut fi păstrat prea multă vreme, iar oamenii din sat au început să vorbească. Vestea a ajuns la urechile soțului care lucra în străinătate și care a angajat un detectiv particular. 

image

Un preot de 62 de ani dintr-o localitate vasluiană a ajuns de ruşinea satului. Părintele, căsătorit,  se iubea cu o femeie la rândul ei căsătorită, iar relația celor doi era destul de veche, de câțiva ani. Cel care a dat totul în vileag a fost chiar soţul amantei. Acesta a angajat un detectiv particular pentru a obține dovezi. Apoi, după ce detectivul și-a făcut treaba, le-a trimis mai departe, episcopului Huşilor. Episcopia Huşilor a primit şi o sesizare în acest caz şi l-a scos imediat la pensie pe preotul care a călcat strâmb, scrie Adevărul. La începutul lunii decembrie 2021, bărbatul a venit acasă şi i-a prins, la rândul lui, pe cei doi amorezi. 

Banii luaţi de la săteni nu au mai ajuns la parohie 

Un sătean din Iveşti, rudă cu soţul femeii a povestit că preotul a luat bani de la săteni pentru parohie dar nu se știe ce a făcut cu ei. „Eu sunt o rudă a soţului şi am aflat de acest caz. Am înţeles că acesta are nişte fotografii, care au fost prezentate Preasfinţiei Sale Episcopului Igantie al Huşilor, iar acesta a dat dispoziţie imediat ca preotul Alexa din Iveşti să iasă la pensie, iar până atunci să plece în concediu.  Preotul Alexa n-a plecat în concediu, ci a continuat să slujească, a mers pe la familiile din parohia sa, care sunt în număr de 600, a cerut taxa pentru biserică, în valoare de 80 lei/gospodărie, a adunat banii pentru bugetul parohiei, a dat chitanţă la oameni. Suma strânsă însă se pare că n-a ajuns unde trebuia, adică în bugetul parohiei, că nu a spus nimic la nimeni, nici consilierilor, nimănui, unde sunt sau ce-a făcut cu banii”, spune ruda soţului înşelat. 

Ignatie, episcopul Huşilor, a precizat pentru publicația Vremea Nouă că ştie despre acest caz şi a luat imediat măsuri împotriva preotului. „A fost scos imediat la pensie şi i s-a interzis categoric să mai slujească pe teritoriul Episcopiei Huşilor”, a declarat PS Ignatie, care nu a dorit să facă alte comentarii pe marginea comportamentului ruşinos al preotului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net