Motru, fără apă caldă și căldură de trei zile. Un preot a fost chemat să sfințească instalația defectă

Locuitorii orașului Motru nu au apă caldă și căldură de trei zile. Autoritățile s-au întrunit pentru a găsi o soluție și au apelat chiar și la un preot pentru sfințirea instalațiilor defecte.

image

Din 30 decembrie, de la ora 18.00, Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru a sistat furnizarea agentului termic. Sâmbătă a fost întrunit  Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost căutate mai multe soluții. Printre ele s-a numărat și chemarea unui preot pentru a sfinți instalația defectă.

image

Potrivit Gorjeanul, sâmbătă, în timp ce muncitorii lucrau la remedierea defecțiunii, a venit la sediul uzinei un preot, care a sfințit instalațiile defecte.

În ciuda eforturilor – pompa pusă la dispoziție de UMC Motru, după discuțiile purtate la Comitetul Local pentru Situații de Urgență de sâmbătă -, sistemul nu funcționează. Pe instalație s-ar fi format dopuri care opturează transportul păcurei către injectoare.

Locuitorii din Motru au ajuns la capătul răbdării

Locuitorii din Motru au ajuns la capătul răbdării și au început să își exprime nemulțumirile pe pagina de Facebook a Primăriei. 

  „Ce facem? O chemăm pe Mama Omida? De mâine începe școala! Mai trimitem copiii la școală?”, „Primăria să aprobe cereri de debranșare, pentru a putea să ne montăm centrale pe gaz” sau „Situația în care am ajuns este și rezultatul activității primarilor care s-au perindat de-a lungul anilor”, au comentat motrenii pe pagina de Facebook Primăriei.

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net