Bărbat mort, după ce a fost călcat de o șoferiță de numai 19 ani

23 martie 2023 5:42   Național
Ultima actualizare:

ACCIDENT CUMPLIT. Un bărbat din Harghita, în vârstă de 48 de ani, și-a pierdut viața, ieri după-amiază, după ce a fost lovit de o șoferiță în vârstă de numai 19 ani. Nefericitul accident a avut loc în comuna Remetea, din Hunedoarea.

Medicii nu i-au putut salva viața

 Bărbatul în vârstă de 48 de ani a suferit leziuni corporale. Cu toate că, doctorii i-au aplicat manevrele de prim ajutor, nu s-a mai putut face nimic pentru a i se salva viața. Astfel, aceștia s-au văzut nevoiți să constate decesul hunedoreanului.

Nu se cunosc cauzele exacte ale teribilului accident

Hunedoreanul a fost lovit, pe o stradă din comuna Remetea, de o șoferiță în vârstă de doar 19 ani. Victima se deplasa cu bicicleta și a fost lovit din plin de către tânără. În acest moment, cauzele exacte ale accidentului nu se cunosc, există o anchetă în desfășurare pentru a elucida misterul.

Ce spun anchetatorii

Accidentul a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 16:45. Se pare că bărbatul care și-a pierdut viața călcat de șoferița de 19 ani mergea pe bicicletă.

Ieri după amiază, în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat, din primele cercetări, faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Remetea, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, în împrejurări şi din cauze ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă.  În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale și i-au fost aplicate manevre de prim ajutor de către membrii echipajului de ambulanță, însă, din păcate bărbatul a decedat”, au spus anchetatorii, citați de stirilekanald.ro.  

Autoritățile desfășoară, în acest moment, o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce a dus la producerea acestui incident nefericit.

Mai multe