#Exclusiv Click!

Care sunt tarifele la sfârșit de sezon pe litoralul românesc. Cât a ajuns să coste un șezlong sau un masaj în stațiunea Neptun

24 august 2024 9:44   Național
Ultima actualizare:

Pentru cei care n-au ajuns încă pe litoral anul acesta, trebuie să știți că prețurile au intrat „la apă”. Vârful de sezon a trecut, așa că tarifele pentru vacanță au scăzut considerabil, însă nu și la mâncare. Click! a investigat situația tarifelor din stațiunea Neptun. 

Mâncarea nu s-a ieftinit pe litoral

În stațiunea Neptun, prețurile pentru un șezlong au ajuns la 50 de lei de luni până joi, iar de vineri până duminică, turiștii sunt nevoiți să scoată 60 de lei din buzunar, dacă vor să se relaxeze pe plajă.

De asemenea, pentru un răsfăț complet, cei care aleg să își petreacă vacanță pe litoral, la final de sezon, găsesc pe plajă și câteva servicii de masaj. Doamnele și domnișoarele pot alege masajul suedez de relaxare, sau anticelulitic, ba chiar și reflexoterapie, contra unui preț de 100 de lei.

În materie de „dulce”, turiștii care vor să se bucure de vata de zahăr, trebuie să scoată din buzunar 15 lei, un preț care a creat un adevărat scandal pe litoral. Pe de altă parte, „un meniu estival” alcătuit dintr-o porție de ciorbă, o băutură răcoritoare și un piept de pui la grătar cu orez sau piure și salată, a ajuns să coste 37 de lei, în timp ce pentru o clătită trebuie să scoți din buzunar între 15 și 30 de lei, în funcție de sortimentul ales.

Tarife pentru cazări și parc de distracții

Pe de altă parte, cum în toate trebuie să existe un echilibru, cazările s-au ieftinit. În neptun, o cameră matrimonială pentru două persoane la hotel Spring costă acum 330 de lei, pentru o noapte, în loc de 680 de lei, cât a costat inițial.

Cât despre zona de distracție, cei care vor să se plimbe cu caruselul, trebuie să scoată din buzunar 15 lei de persoană, iar pentru a avea acces la turnul cu baloane, trebuie să achite 20 de lei. De asemenea, în parcul de distracții regăsim „trenulețul omidă” sau „turnul cădere liberă”, care costă 20 de lei de persoană și oferă o cursă de 3 minute. Mai mult, cei care vor să joace hockey de masă, trebuie să se asigure că au 10 lei în buzunar pentru un jeton.

Mai multe