Destinaţia din România care atrage ca un magnet turiștii români, cât și pe cei străini. O noapte de cazare începe de la 300 de lei

18 august 2024 12:08   Național

Temperaturile din această vară au urcat până la valori extreme, iar românii au decis să profite de minivacanță de Sfânta Maria pentru a scăpa, măcar câteva zile, de căldură! Astfel, turiștii din țara noastră au ajuns în Bucovina, unde s-au bucurat de preparate delicioase și de priveliști de vis.

Chiar dacă ne numărăm printre românii care preferă vara, nu avem cum să negăm faptul că temperaturile din această perioadă au ajuns la valori extreme.

Iar cum încă ne aflăm în perioada de concedii, iar acum am avut la dispoziție și minivacanța de Sfânta Maria, mulți români au decis să evite stațiunile de pe litoral, în favoarea unui loc superb, unde să se poată relaxa în liniște.

Astfel, mulți turiști au ajuns în Bucovina, unde au fost primiți cu produse delicioase, cum ar fi pastrama de oaie, coaste de porc, ori mușchiuleț.

Mulți turiști au ales să meargă în Bucovina

„Toate sunt foarte gustoase, aşa cum se mânca pe vremuri şi pregătite într-un mod autentic. Îmi place foarte mult şi locul unde luăm masa, locul unde se prepară bucatele, în aer liber. Simţim anii copilăriei”, a spus o turistă, potrivit observatornews.ro.

Oaspeții au putut vedea cum este făcută urda, cât și cașul dulce. În același timp, la o altă pensiune din Bucovina, oaspeții au putut avea o experiență tradițională inedită! Această pensiune este veche de 100 de ani, fiind, desigur, modernizată.

„Am făcut această casă tradiţională cu retuşuri moderne. Te simţi ca la bunici. E ca şi cum ai copilărit într-un sat la munte şi vii la bunici în vacanţă, aşa cred că se simt şi turiştii nostri”, a spus proprietarul pensiunii, Florin Buzilă.

Cât ne costă o vacanță în acest loc superb

Cei care vor să ajungă aici trebuie să știe că vor trebui să plătească pentru cazare în Țara Dornelor de la 300 de lei pentru o noapte. Iar prețul poate ajunge chiar și la 1.000 de lei, pentru ultra all inclusiv. În preț intră și drumeții, picnic, cât și diverse alte activități în natură.

Bucovina este o destinație tot mai populară în țara noastră, atât printre turiștii români, cât și printre cei care vin în România de dincolo de hotare.

Mai multe