Trucul simplu care te poate scăpa de părul alb chiar la tine acasă. Acoperă firele albe în 5 minute, iar mulți vor crede că te-ai vopsit la coafor

Indiferent  cât de sănătos mâncăm și de cât de mult sport facem, va veni și momentul în care ne vom uita în oglindă și vom observa cât de mult păr alb avem, de fapt. Din fericire, există o metodă simplă și naturală care ne poate fi de ajutor, atunci când ne vom confrunta cu această situație!

Un truc simplu ne poate reda culoarea părului
Un truc simplu ne poate reda culoarea părului

Din păcate, indiferent de cât de sănătoasă este dieta noastră, cât de mult timp petrecem la sală, ori cât de lipsită de stres este viața noastră, tot va veni o zi în care vom observa că avem tot mai mult păr alb.

Desigur, atunci când începem să ne aflăm în această situație putem apela la diferitele opțiuni din comerț, însă acestea pot costa destul de mult. În plus, poate că nu suntem mulțumiți de culorile pe care le oferă vopseaua de păr de pe rafturile magazinelor. Din fericire, există o metodă ieftină, simplă și naturală, care ne poate fi de mare ajutor!

Trucul ingenios care ne poate scăpa de părul alb

Mai precis, este vorba despre o vopsea de păr naturală, pe care o putem face chiar la noi acasă! Aceste ingrediente simple ne pot ajuta să scăpăm de părul gri, în numai câțiva pași simpli!

Iar tot ce ne trebuie este ulei de măsline, turmeric, cafea, cât și chimen. Acest amestec este folosit în India, pentru a scăpa de firele de păr albe, potrivit clickpentrufemei.ro!

Cum aplicăm amestecul care ne poate scăpa de problemă

Pentru a pregăti această soluție simplă, tot ce trebuie să facem este să turnăm aproximativ 200 ml de ulei de măsline într-o oală pusă la foc mic. Mai departe, vom adăuga și o linguriță de turmeric, una de chimen, cât și o linguriță de cafea măcinată.

Apoi, va trebui să amestecăm bine, până când totul devine omogen. Această procedură nu ar trebui să dureze mai mult de două minute. După ce ingredientele s-au amestecat, soluția trebuia luată de pe foc, turnată într-un recipient și lăsată să se răcească.

La final, putem aplica soluția pe păr folosind o pensulă și va trebui să o lăsăm să își facă efectul vreme de 20 de minute. Când a trecut timpul necesar, ne putem spăla pe cap cu șampon, la fel ca în mod normal. La final, ar trebui să observăm că această problemă s-a mai estompat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net