Dragostea a împins-o la un gest necugetat. Artista Simona Săndulescu s-a sinucis în Lacul Morii

6 august 2022 17:32   Național
Ultima actualizare:

O problemă în dragoste a împins-o pe o artistă să-și pună capăt zilelor, incidentul având loc în Lacul Morii, din Sectorul 6 al Capitalei. 

Înainte de a se sinucide, Simona Săndulescu a postat un mesaj pe Facebook în care își anunța planul. Femeia și-a cerut scuze de la toți apropiații și a vorbit despre un bărbat pe care l-a iubit foarte mult, atât de mult încât a fost în stare să-și ia viața din cauza lui. 

Care a fost mesajul postat pe Facebook

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viaţa a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Eduard, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina , te rog să îi transmiți !”, a fost mesajul postat de Simona Sandulescu pe Facebook. 

Vezi și: FOTO Lacul Morii, marea din mijlocul Capitalei, cu terase, teren de volei pe nisip, zonă pentru nunți

SImona Sandulescu a fost un cunoscut artist liric și instrumentist la Societatea Română de Radiodifuziune. Aceasta a activat, de asemenea, și ca organist în cadrul concertelor organizate de Orchestra Națională Radio, Orchestra de Cameră Radio, Corul Academic Radio și, în cele din urmă, Orchestra Filarmonicii „George Enescu”. 

Citește și: Capitala are acum faleză ca la mare. A fost inaugurată promenada de la Lacul Morii

Sinuciderea a fost confirmată de polițiștii de la Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20, aceștia aflându-se pe data de 6 august, ora 1:40, la fața locului.

"La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. ”, se arată în comunicatul oferit de către Poliție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe