El este criminalul fetiței din Berceni. A recunoscut că a omorât-o cu sânge rece

10 iunie 2023 9:43   Național

O nouă răsturnare de situație în cazul care a șocat întreaga țară! Cazul fetiței găsite moartă în lada unui pat dintr-un apartament din București tocmai a avut parte de o schimbare radicală! După ce însăși mama fetiței s-a numărat printre suspecți, un bărbat tocmai a recunoscut că el a ucis-o cu sânge rece pe cea mică!  

Întreaga țară a rămas înmărmurită după ce un caz șocant din Capitală a făcut înconjurul presei. Un cadavru a fost descoperit în lada unui pat, într-un apartament din cartierul Berceni. După o confuzie inițială în privința identității victimei, autoritățile au confirmat că trupul aparținea unei fetițe de doar 12 ani. După ce însăși mama acesteia s-a numărat printre suspecții principali ai anchetei, o nouă răsturnare de situație a schimbat total datele problemei!

Potrivit datelor oferite de către Antena 3 CNN, concubinul mamei victimei i-ar fi povestit acesteia că a omorât-o chiar el pe cea mică! Pe numele lui Ilie Marcel Șerbuc, bărbatul ar fi spus că ar fi avut un conflict cu victima, iar după ce a împins-o, ea s-a lovit la cap și a murit. Bărbatul este acum dat în urmărire de-a lungul continentului, fiind ultima dată văzut în Olanda, unde lucra din data de 25 mai. Însă, din 6 iunie, el nu a mai fost văzut de către colegii de la serviciu!

Criminalul ar fi recunoscut fapta

În ciuda declarației pe care ar fi avut-o în fața mamei victimei, medicii legiști au oferit o altă ipoteză despre modul în care a murit fetița. Potrivit acestora, decesul ar fi fost cauzat de către asfixiere, nu de către o lovitură la cap. Însă, polițiștii sunt acum pe urmele presupusului vinovat, pentru a elucida acest caz terifiant.  

Mama victimei a fost audiată vreme de 11 ore de către autorități, după ce a fost considerată suspectă în cazul crimei. Chiar și acum, ea rămâne martor în acest caz teribil, iar după ce a fost reținută vreme de 24 de ore în Spania (unde lucra), ea este acum în libertate. Femeia declară că este nevinovată.

Mai multe