Imagini virale! Ce i-a făcut o femeie din Constanța amantei, după ce a aflat că partenerul e infidel

13 septembrie 2023 17:34   Național

O femeie din Constanța a decis, după ce a aflat că partenerul ei de viață o înșela, ba mai mult o cunoștea și pe amantă, să se răzbune. Cel mai probabil, orbită de furie, constățeanca i-a vandalizat mașina „celeilalte femei”.

Incidentul s-a petrecut în Constanţa, unde proprietara unei maşini s-a trezit cu autoturismul vandalizat în parcare. Se pare că o femeie i-a lăsat un mesaj ameninţător.

Mesajul este clar și sugestiv: „Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul în pace”.

Mesajul scris cu roșu pe capota mașinii amantei, de către femeia înșelată, a stârnit indignarea proprietarei mașinii, scrie ziardeconstanta.ro. Mai mult, parbrizul mașinii a fost spart, provocând pagube semnificative.

Un caz asemănător s-a întâmplat în Alba Iulia

Anul trecut, în luna decembrie, o femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei.

Sătulă de escapadele amoroase ale partenerului ei, o femeie din Alba Iulia, a decis să se răzbune atunci când și-a prins soțul împreună cu amanta.

În timp ce bărbatul o înșela cu amanta, femeia încornorată nu a mai putut răbda și a decis că e momentul să se răzbune pe mașina soțului ei, un Audi A4, care acum arată ca după bombardament. Soția înșelată i-a rupt oglinzile, i-a spart farurile, stopurile și geamurile.

Chiar dacă mașina nu era nouă, paguba creată de răzbunarea femeii se ridică la câteva mii bune de euro. Atunci când bărbatul a vrut să plece acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut cum arată autoturismul său. El a sunat imediat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care în urma anchetei a descoperit că este vorba de o răzbunare.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Potrivit Art. 253 din Codul Penal, distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun.

Mai multe