Incident șocant în trafic! Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât pe trotuar, la Slatina. VIDEO

30 decembrie 2023 17:05   Național

Un individ în vârstă de 30 de ani a fost deliberat lovit de o mașină în Slatina, în urma unui conflict în trafic. Victima a fost apoi trasă pe trotuar și a rămas prinsă sub vehicul, în timp ce indivizii care l-au lovit au refuzat să coboare.

Trecătorii au intervenit, ridicând mașina pentru a elibera victima. Aceasta a fost ulterior transportată la un spital din București, după ce a fost stabilizată.

Întreg incidentul a fost filmat, iar autoritățile au dechis deja o anchetă

Întregul incident a fost capturat în imagini, arătând momentul în care bărbatul a fost intenționat lovit de mașină după un conflict în trafic. El a fost apoi tras pe trotuar și prins sub vehicul.

Mai mulți martori au observat mai multe persoane în mașină, care, inițial, au deschis ușile pentru a coborî, dar au decis ulterior să rămână închise în vehicul, chiar și când zeci de oameni s-au apropiat.

Mai mulți martori au sunat la serviciul de urgență, iar echipaje medicale și de poliție au fost trimise în zonă pentru a interveni. Imaginile surprind șocul și agitația martorilor care au asistat la scenă.

Intervenția incredibilă a martorilor

Un grup de oameni, în mare parte bărbați, au intervenit și au ridicat mașina pentru a scoate victima de sub autoturism.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Florin Popa, a declarat că victima, în vârstă de 30 de ani, a suferit fracturi și luxații la nivelul șoldului. După stabilizare, a fost transferată la Spitalul Floreasca din București.

Între timp, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a preluat dosarul incidentului și a demarat investigații pentru tentativă de omor.

Copil lovit cu mașina, în județul Sibiu

Tot astăzi, în județul Sibiu, un copil în vârstă de 11 ani, provenind din județul Vâlcea, a fost implicat într-un accident în care a fost lovit de un autoturism. Evenimentul a avut loc sâmbătă, când copilul traversa strada într-un loc nepermis, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Şelimbăr. El a fost transportat la spital, iar traficul în zonă este afectat.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Sibiului, în apropierea McDonald's-ului, în timp ce copilul din Vâlcea traversa neregulamentar strada. Conform primelor investigații, el a fost lovit de un autoturism condus de un localnic în vârstă de 60 de ani, care se îndrepta spre Veştem.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Sibiu, Serviciul de Ambulanță Județean a răspuns cu un echipaj medical. Copilul a suferit un traumatism cranio-facial și a fost transportat într-o stare stabilă la CPU Luther, conform declarațiilor reprezentanților SAJ Sibiu.

Mai multe