Lidl aduce pe rafturile sale alimentele mult așteptate de români, dar la prețuri reduse. Ofertele sunt disponibile în cantități limitate și sunt valabile începând de joi, 26 septembrie

25 septembrie 2024 16:14   Național

Sunt printre cele mai populare produse din țara noastră, iar, acum, românii le vor putea cumpăra la prețuri mult mai mici! Începând de mâine, 26 septembrie, Lidl ne pune la dispoziție oferte imposibil de refuzat, iar unele dintre cele mai căutate produse de pe rafturile magazinelor urmează să aibă reduceri semnificative!

Românii care sunt în căutarea reducerilor din magazine au noroc, deoarece Lidl ne va oferi oportunități de neratat, chiar în această săptămână! Începând de joi, 26 septembrie, unele dintre cele mai populare produse urmează să fie puse la raft cu prețuri mult mai mici, spre bucuria tuturor românilor.

De exemplu, vom putea cumpăra 100 de grame de file de somon cu numai 7,99 de lei! Un preț excelent, mai ales ținând cont de faptul că toți medicii ne recomandă să consumăm somon. De asemenea, micii Reinert din porc și vită vor fi mai ieftini cu 17%, așa că vor costa numai 13,99 de lei!

Reducerile incredibile oferite în magazinele Lidl

Rămânând la capitolul carne, mai avem și pulpe de pui dezosate, marca La Provincia, care se vor vinde cu numai 3,49 de lei pentru suta de grame. Iar cei care își doresc să găsească un salam bun vor avea la dispoziție, în ediție limitată, Salam de Sibiu, pentru numai 29,99 de lei.

Iar pentru o masă de prânz delicioasă putem apela la faimoșii cârnați oltenești, care urmează să aibă o reducere de 27%. Practic, pentru 300 de grame de cârnați nu vom plăti decât 7,99 de lei!

Reducerile încep din această săptămână

Desigur, nu doar mezelurile vor avea reduceri semnificative, în această perioadă! Cei care își doresc o gustare ușoară pot cumpăra brânză proaspătă de vaci, care urmează să fie ieftinită cu nu mai puțin de 20%! Astfel, românii vor putea achiziționa această brânză sănătoasă cu numai 15,99 de lei!

Reducerile vor începe chiar de mâine, de pe data de 26 septembrie. Românii care își doresc să economisească cât mai mulți bani, dar să continue să cumpere produse de calitate, cu siguranță ar trebui să meargă la cumpărături la Lidl!

Mai multe