O adolescentă din Arad s-a electrocutat după ce a încercat să-și facă un selfie! Are arsuri pe 40% din suprafața corpului

8 august 2024 5:35   Național

O tânără în vârstă de numai 16 ani a suferit mai multe arsuri miercuri seara, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie. Din păcate, s-a produs un arc electric la 27 de mii de volți, iar adolescenta a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Miercuri seară, o adolescentă în vârstă de numai 16 ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie, însă a sfârșit prin a ajunge la spital cu arsuri grave pe 40% din suprafața corpului. Totul s-a petrecut în municipiul Arad, pe strada Trenului din cartierul Grădişte. Tânăra s-a urcat pe un vagon garat.

Tânăra era însoțită de alte prietene, care au încercat să o convingă să nu se urce pe vagonul de tren, însă adolescenta a fost convinsă că nu se va întâmpla nimic deoarece vagonul nu era conectat la o locomotivă.

Tânăra a ajuns la spital cu arsuri grave

„La locul evenimentului, echipajul medical a acordat îngrijiri minorei, care prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, fiind însă conştientă şi cooperantă. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad”, a transmis ISU.

La fața locului au ajuns rapid atât o autospecială de stingere, din cadrul Detaşamentului de Pompieri, împreună cu o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.

Prietenele tinerei au încercat să o ajute

Atunci când au văzut ce s-a întâmplat, prietenele fetei au încercat să se urce pe vagon pentru a o ajuta, însă au fost oprite în ultimul moment de martori. Aceștia au spus că s-a auzit o bubuitură puternică, alături de arcul electric.

„Când am venit, am văzut fata sus pe vagon. Îi ardea părul. După trei-patru minute a picat fata pe jos. I-am pus o pătură sub ea, ardea tricoul, l-am rupt și n-am mai putut să fac altceva”, a povestit unul dintre martori, potrivit b1tv.ro. Salvatorii au ajuns rapid la fața locului, pentru a o duce pe tânără la spital.

Mai multe