Polițiștii au rămas fără cuvinte! Ce a făcut un copil de numai 8 ani după ce a găsit un portofel pe stradă

27 august 2024 20:09   Național
Ultima actualizare:

Autoritățile din țara noastră au rămas fără cuvinte în urma gestului unui copil în vârstă de numai 8 ani! Acesta a găsit pe stradă un portomoneu cu bani, iar ce a făcut mai departe a fost complet neașteptat!

Un copil din minicipiul Baia Mare, în vârstă de numai 8 ani, a lăsat autoritățile fără cuvinte după ce a găsit pe stradă un portofel cu bani, iar apoi a mers cu acesta la o farmacie, care a anunțat imediat Poliția. Se pare că portofelul ar fi fost găsit pe o bancă, iar în el se aflau atât bani, cât și acte.

„O persoană a sesizat la dispeceratul Poliţiei Locale faptul că un copil de opt ani a adus în farmacie un portmoneu cu acte şi bani, iar aceasta solicită căutarea persoanei care probabil a stat pe banca din apropiere şi l-a pierdut”, a informat Poliția Locală Baia Mare, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Copilul a mers cu portofelul la o farmacie

Din fericire, se pare că povestea portofelului pierdut are și un final fericit! Imediat ce autoritățile au fost alertate că s-a pierdut un portofel, la fața locului a mers imediat o patrulă din cadrul S.O.P., pentru a face verificări.

Cu toate acestea, până ca polițiștii să ajungă la fața locului, un domn deja își revendicase portofelul pierdut, în care se găseau bani și acte, potrivit autorităților.

Portofelul a ajuns în mâna proprietarului de drept

Întreaga poveste a avut un final fericit, iar autoritățile din Baia Mare au fost plăcut surprinse de gestul făcut de copilul în vârstă de numai 8 ani. De asemenea, atât proprietarul de drept al portfelului, cât și personalul farmaciei, au fost impresionați de modul în care copilul a tratat situația.

Întregul episod s-a petrecut în municipiul Baia Mare, unde un portofel care conținea bani și acte a fost găsit de un copil în vârstă de numai 8 ani, care l-a predat la o farmacie din apropiere. În cele din urmă, proprietarul de drept și-a găsit portofelul pierdut.

Mai multe