Povestea sfâșietoare a româncei care a fost înfiată de o familie din Irlanda la doar 4 ani: „Revin în speranța de a-mi îndeplini cel mai mare vis: găsirea familiei mele biologice”

24 septembrie 2024 11:08   Național
Ultima actualizare:

O tânără de origine română, adoptată în Irlanda în 1996, își caută familia biologică. Aceasta a lăsat un mesaj emoționat pe un grup de Facebook. Este vorba despre Pamela Tănase, născută la data de 18 aprilie 1992, în București. În momentul de față, ar face orice ca să poată să-și reîntâlnească rudele din România.

Ce apel a transmis Pamela 

Pamela a fost internată la orfelinatul din Slatina, județul Olt, la vârsta de un an și jumătate, și a fost adoptată de o familie irlandeză când avea doar 4 ani. „Salutări din Irlanda! Revin în speranța de a-mi îndeplini cel mai mare vis: găsirea familiei mele biologice. Vă rog foarte mult să distribuiți în număr cât mai mare, împreună vom reuși. Numele meu a fost Tănase Pamela, sunt născută la data de 18 Aprilie 1992, în București.

La vârsta de un an și jumătate am fost internată la orfelinatul din Slatina, Județul Olt. În august 1996, am fost adoptată în Irlanda. Mama mea se numea Claudia Tănase, aveam un frate numit Marcus și o soră Marcela Tănase. Foarte probabil mai sunt și alți frați, pe care abia aștept să-i cunosc.

Nu urăsc și nici nu-mi învinovățesc mama pentru decizia ei, din contră, are tot respectul și dragostea mea, știu cât de grele au fost timpurile în România pe atunci. Acum mai mult ca niciodată îmi doresc atât de mult să îmi cunosc întreaga familie. Vă rog ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis pe care dintotdeauna l-am avut", a fost anunțul postat într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.l

Ce anunțuri se găsesc pe grupul de Facebook

Pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” a devenit una dintre cele mai cunoscute pagini de pe media sociale, care ajută şi sprijină români adoptaţi în căutările lor şi în reunirea cu familiile lor biologice. 

Carla Adam și-a găsit familia cu ajutorul acestei pagini 

După cum se știe, pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României” au fost prezentate, de-a lungul anilor, mai multe povești ale unor copii abandonați în Bihor sau care aveau familii aici.

Unii dintre ei, ca de pildă, în 2021, Carla Adam chiar au reușit să își găsească rudele în urma acestui demers. Tânăra și-a regăsit frații cu ajutorul postării pe Facebook.

Mai multe