Povestea tulburătoare a tinerei, abandonată pe asfalt iarna, într-o pungă nailon și găsită de un câine, care își caută familia naturală: „Destinul a fost crunt cu mine”

Pe grupul de Facebook „Copiii niciodată uitați ai României” o tânără de 22 de ani, și-a publicat povestea emoționantă de viață. Fata își caută mama, deși a abandonat-o atunci în frig, atunci când era doar un bebeluș.

Chiar dacă a abandonat-o, Ioana vrea să-și cunoască mama / foto: Facebook
Chiar dacă a abandonat-o, Ioana vrea să-și cunoască mama / foto: Facebook

Ioana, căci acesta este numele ei, are o poveste de viață dureroasă și măcinată de gândul că nu a cunoscut-o niciodată pe cea care i-a dat viață.

Tânăra povestește că, pe 3 ianuarie 2002, o tânără care își plimba câinele într-un parc, a găsit-o abandonată într-o pungă de nailon, pe o bancă.

„O să vă spun povestea mea, o poveste tristă, dureroasăM care îmi macină sufletul și care zilnic mă face să sper că mama care mi-a dat viață se va îndura măcar acum de mine după mai bine de 20 de ani...

Eu sunt IOANA, într-o dimineață în toiul iernii, 3 IANUARIE 2002, am fost gāsitā într-o punguță de nailon sub o măsuță sau băncuță de piatră în parcul 1 DECEMBRIE din ORADEA de către o tânără cu un cățeluș, mai exact am fost găsită de cățelușul acesteia.

Imediat ce am fost dusā la spital, după puțin timp am fost adoptată de o familie foarte bunā , pot spune cu un suflet de aur, mama mea adoptivă deși era nevăzătoare, m-a iubit cum nimeni altul pe aceastā lume poate iubi un ghemotoc de om”, povestește Ioana. 

Ioana a rămas, la 7 ani, din nou fără părinți

Fata mărturisește în continuare că, atunci când avea doar 7 ani, avea să rămână fără mamă, pentru a doua oară. 

„Din păcate, destinul din nou a fost crunt cu mine, căci la numai 7 anișori am rămas din nou fără mamă, asa cā am rāmas în grija tatălui meu cel bun și a bunicii mele scumpe.

Ceea ce îmi doresc atât de mult astāzi ca povestea mea să ajungă cât mai cunoscută, să ajungă la cât mai multe persoane poate așa cineva din familia mea sau apropiat familiei mele, mă va recunoaște sau poate chiar își amintește de mama mea când mă purta în pântec.

Știu că numai un miracol ar trebui să se întâmple ca eu să îmi găsesc mama, dar mai știu că miracolele se pot întâmpla numai la cei care cred în ele .

Vă rog din suflet, ajutați-mă să o găsesc pe mama, eu cred că dacă ne unim forțele cu toții acest lucru se va întâmpla!

DISTRIBUIȚI cu toții povestea mea, povestea unui pui de om!

Vă mulțumesc!”, a scris Ioana pe grupul „Copiii niciodată uitați ai României”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net