Reacția lui Adrian Dumitru, alias „Adrian Elicopter de luptă”, după ce a fost prins beat la volan „Nu e cum v-ați imaginat!”

15 octombrie 2024 14:03   Național

Adrian Dumitru, cunoscut ca influencer sub numele de „Adrian Elicopter de luptă”, a fost prins de polițiști după ce a încercat să fugă. Etilotestul a arătat că era sub influența alcoolului. Ulterior, tânărul a ținut să le explice internauților ce s-a întâmplat, de fapt, așa că a publicat un videoclip pe rețelele de socializare.

Adrian „Elicopter de luptă" a ajuns la Poliția din Pitești, după ce a încercat să fugă de agenții de circulație care au vrut să-l oprească în trafic. Incidentul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 octombrie. În aceeași seară, fratele influencerului, care era cu el în mașină, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii.

Adrian Dumitru a simțit nevoia să clarifice situația și să explice ce s-a întâmplat mai exact, astfel că, a publicat un filmuleț pe pagina sa de TikTok, în care a mărturisit că este conștient de faptul că a greșit și îi pare foarte rău pentru tot.

„Bună seara! În primul rând, îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Astăzi mi-au venit și mie probele de sânge, a rezultat că da, aveam o concentrație de alcool în sânge, dar suficientă pentru o contravenție, nu pentru o infracțiune. Nu băusem mult, doar că băusem recent, încât să iasă în etilotest. Nu eram mort de beat! Înțeleg că unii oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, dar nu este cazul la mine. Greșeala mea a fost că m-am urcat la volan, puteam să beau și o picătură de bere, și zece beri, nu contează, nu trebuia să mă urc la volan. Nu pun viața în pericol nimănui! Pe calea aceasta, îmi doresc să le spun copiilor să nu ia un exemplu pozitiv din situația asta, ci să mă ia ca un exemplu negativ, să nu facă așa ceva.

„Cunosc legea!”

Acum, să vorbim puțin despre acea urmărire. Nu e cum v-ați imaginat! Am ieșit de pe o stradă, nu am văzut că e o mașină în dreapta, am făcut stânga pe dublă continuă, după ce m-am asigurat. În dreapta, erau domnii polițiști cu o mașină civilă, îl oprise pe un domn. Până s-au urcat polițiștii în mașină, bărbatul din Audi a dat după mine. Mi-a dat flash-uri, deși el nu era polițist. Această urmărire s-a întins pe câteva sute de metri din cauza acestui om care a decis să facă pe polițistul. Eu nu înțelegeam ce se întâmplă!

Am văzut girofarul de poliție, am înțeles ce se întâmplă, am băgat pe niște străduțe, am oprit și nu știam care e faza. Am stat să mă ia domnul polițist, au fost 15-20 de secunde în care nu înțelegeam nimic, m-am zbătut un pic, s-au adresat niște injurii, e ceva normal, dar nu lucruri grave.

Nu cred că se va concretiza în vreo infracțiune, pentru că nu este cazul. Cunosc legea! Ultrajul nu are legătură cu bătaia, cu acte de violență. Mi s-au dat cătușele jos, am suflat în etilotest, după care am făcut testul pentru droguri, nu a ieșit nimic, am mers la sânge fără nicio problemă, am stat până s-au rezolvat toate”, a spus Adrian Dumitru, într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok. 

Mai multe