Influencerul Adrian „Elicopter de luptă” a fost prins beat la volan, după ce a încercat să fugă de polițiști. Fratele acestuia a fost arestat

Ultima actualizare:

Adrian Dumitru, cunoscut ca influencer sub numele de Adrian „Elicopter de luptă” ar fi fost prins de polițiști după ce a încercat să fugă. Acesta s-ar fi aflat în mașină alături de iubita lui, fratele și partenera acestuia. Tânărul nu a vrut să fie depistat beat la volan.

Adrian Dumitru alături de iubita lui, Iorga Valentina
Adrian Dumitru alături de iubita lui, Iorga Valentina

Adrian Dumitru, cursă pe străzile din Pitești după ce a fugit de polițiști

Adrian Dumitru a fost prins după ce ar fi refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Acesta a încercat să fugă pentru a nu fi prins sub influența băuturilor alcoolice în timp ce era la volan. Ulterior, fratele lui a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a agresat un agent și a amenințat mai multe organe de poliție.

"Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri. Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză", se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Polițiștii au cerut întăriri și i-au urmărit pe jos pe suspecți, iar în cele din urmă l-au prins pe cel care a coborât de la volan. Acesta era un tânăr de 22 de ani din Budeasa, care ulterior a fost imobilizat și încătușat. Potrivit Ziarul Argeșul, ar fi vorba chiar despre cunoscutul influencer, Adrian Dumitru.

„În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliţie, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta faţă al autoturismului, s-a apropiat (...) şi a adresat injurii şi ameninţări celor doi poliţişti, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani. Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze, dar nu s-a conformat, fiind efectuată şi imobilizarea acestuia", se arată în comunicat.

Fratele lui Adrian Dumitru a fost arestat

De asemenea, partenera youtuberului, cunoscută drept Iorga pe rețelele de socializare, ar fi încercat la rândul ei să fugă de polițiști, după ce s-a dat jos din mașină, însă în cele din urmă a fost prinsă. Toți membrii aflați în autoturism au fost conduși la sediul poliției pentru mai multe cercetări. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că Adrian „Elicopter de luptă” se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care a fost dus la spital pentru probe biologice de sânge. Fratele său, cercetat pentru ultraj a fost reținut și apoi s-a prezentat la Judecătoria Pitești, unde s-a stabilit să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pasageri in avion jfif
masa studenti jpeg
ciolacu liturghie  jpg
Pelerinaj Sf  Parascheva Iași   Foto Dan Coțcaru ( courtesy image ) (1) jpeg
foto click (5) jpeg
platou all inclusive jpg
BeFunky collage (38) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net