Cum a ajuns Cătălin Bordea să fie luat pe sus de Poliție. Comediantul, probleme cu legea?!

Ultima actualizare:

Cătălin Bordea, încătușat de polițiști în plină stradă! Imaginile cu comediantul  săltat de Poliție fac furori pe rețelele de socializare. Are Bordea, mai nou, probleme cu legea?! 

Cătălin Bordea și-a pus fanii pe jar! Simpaticul comediant apare pe Internet într-o serie de imagini controversate, care au devenit imediat virale.

Bordea, „băiat rău”, a fost săltat de Poliție 

Comediantul este săltat de Poliție pe stradă și încătușat! Imaginile cu pricina nu sunt, de fapt, decât secvențe de la filmările pentru primul lung metraj în care Cătălin Bordea deține rolul principal. 

Filmările la pelicula „Mentorii” sunt în toi la acest moment, iar Bordea joacă rolul „băiatului rău”. 

„Filmul ăsta m-a trecut prin atâtea stări de nu mai știam cine pleacă acasă după filmări”, le-a povestit fanilor Bordea, care este foarte încântat de rolul său de „băiat rău”, care i se potrivește de minune.

Doina Teodoru este iubita din film a lui Bordea 

Cătălin Bordea este la primul său rol principal în filmul de lungmetraj, „Mentorii”, peliculă produsă de Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului Untold Universe.

„Am acceptat provocarea de a juca pentru prima dată un rol principal într-un film de lungmetraj. O comedie cu un scenariu foarte bun, am râs mult când l-am citit, aşa că m-a convins pe loc să accept provocarea. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă, dar la cum arată proiectul şi castul filmului, cred că o să vă surprindem tare de tot”, a declarat Cătălin Bordea. 

„Mentorii” aduce în fața spectatorilor povestea lui Johnny Baltă, personaj interpretat de Cătălin Bordea, un tip mult prea imatur pentru vârsta lui, viitor moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.

Acesta din urmă nu este însă deloc mulțumit de superficialitatea de care dă dovadă fiul său, aşa că, după încă un accident de maşină, decide să-l dea afară din casă. În plus, îi solicită ca în maximum 6 luni să-i dovedească că poate deveni un adult responsabil, cu abilităţi de a conduce un imperiu financiar. În caz contrar, Johnny va fi dezmoştenit.

 Johnny este ajutat de sora lui, Magda, și e convins că a găsit soluţia care îi va rezolva problema rapid şi uşor. El va fi mentorat de cei mai cunoscuți trei influenceri de dezvoltare personală din ţară. Este vorba de: Flex Barbarul – mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă, Sandra Senzorial – mentorul de wellbeing şi Robby Anonimul – mentorul de business şi finanţe. 

„Mentorii va fi un film pe cât de amuzant, pe atât de adevărat. Un film cu personaje bine conturate, situaţii neprevăzute, limbaj curat şi amuzant, adică un film relaxant dedicat întregii familii. 

Personajul principal, interpretat de Cătălin Bordea, trece de la agonie la extaz, se îndrăgosteşte, pierde bani şi câştigă prieteni.

Cred că mulţi tineri se vor regăsi în acest personaj şi vor învăţa cum să-şi alcătuiască propriul sistem de valori şi cum să ia cele mai bune decizii pentru o viaţă împlinită”, a declarat regizorul comediei, Adrian Tapciuc. 

Actrița Doina Teodoru o interpretează pe Cristina, iubita personajului principal, care e jucat de Cătălin Bordea. Cristina va fi fata care îl va ajuta pe Johnny Baltă în drumul său spre redescoperire. Cele două personaje se vor apropia destul de mult pe parcursul poveștii. 

Comedia, în care Bordea deține rolul principal, urmează să fie lansată în cinematografe în prima parte a anului 2025.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adrian Minune
pepe raluca pastrama jpg
diana sosoaca vadim tudor jpg
drame de vazut pe netflix jpg
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
Ioana Moldovan, invitată în podcastul lui Alexandru Constantin foto: YouTube
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net