Ionel Ganea, cercetat de poliție după ce ar fi bătut un vecin. Ce spune fostul fotbalist despre altercație: „Îmi filmează zi de zi în curte”

Ionel Ganea, fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României, a fost implicat într-un incident cu unul dintre vecinii săi, noaptea trecută. Poliția a intervenit în miez de noapte pentru a aplana conflictul, iar unul dintre vecini a obținut un ordin de protecție împotriva fostului fotbalist.

Ionel Ganea nu are voie să se apropie de vecinul pe care l-ar fi bătut / foto: Mediafax
Ionel Ganea nu are voie să se apropie de vecinul pe care l-ar fi bătut / foto: Mediafax

Incidentul a avut loc într-un cartier select din nordul Bucureștiului, unde Ganea deține o locuință închiriată.

Vecinii au apelat la numărul de urgență 112, nemulțumiți de zgomotul produs de chiriașii fostului fotbalist, pe fondul unei stări conflictuale ce pare să dureze de mai mult timp.

Conflictul verbal a escaladat rapid

Conflictul verbal dintre Ganea și vecini s-a transformat rapid într-o altercație, în urma căreia, conform surselor, unul dintre vecini a obținut un ordin de protecție pentru lovire sau alte acte de violență.

Ionel Ganea a declarat pentru Digi 24 că nu a avut loc o bătaie, ci doar un schimb de replici cu un vecin cu care a avut mai multe neînțelegeri în trecut, legate de un drum comun de acces către locuințe.

Poliția continuă să cerceteze incidentul într-un dosar penal deschis in rem, iar Ganea a depus, la rândul său, o plângere împotriva vecinului cu care a avut altercația.

„Eu am închiriat o casă acolo și răspunderea nu mai e a mea, este a chiriașului. Domnul respectiv și-a pus camere și filmează în curtea mea, în casa mea, la alți vecini, se ia de toată lumea.

Drumul de acolo e făcut abuziv, mi-a obstrucționat accesul la proprietate fără acordul meu sau al primăriei. Eu am făcut sesizare la poliție.

El stă pe camere și se ia de toată lumea, susținând că este un drum privat. Însă, conform unei convenții din 2002 între foștii și actualii proprietari, este cale de acces.

Din cauza necunoașterii acestei convenții, am avut o altercație verbală, în urma jignirilor pe care mi le-a adresat, de față fiind și soția mea și alte persoane”, a declarat Ganea.

Reacția Poliției din Voluntari

Reprezentanții Poliției din Voluntari au transmis un comunicat oficial referitor la incident: „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la emiterea unui ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat de 51 de ani, acuzat că și-ar fi agresat fizic un vecin, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

În urma unei sesizări formulate pe 4 septembrie, prin apel 112, polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului. Din primele verificări, s-a constatat că un bărbat de 51 de ani ar fi agresat fizic un bărbat de 54 de ani, pe fondul unui conflict privind mutarea unui gard pe drumul de servitute către una dintre proprietăți.

În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, rezultând existența unui risc iminent, și au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile împotriva bărbatului de 51 de ani.

În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în dosarul penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net