Randi, prins drogat la volan. Prima reacție a artistului: „Vă mulțumesc...”

Randi, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din industria muzicală românească, ar fi fost prins drogat la volan. Artistul ar fi ieșit pozitiv la două substanțe: cocaină și canabis, după cum informează Libertatea

Randi / foto: arhiva Click!
Randi / foto: arhiva Click!

Evenimentul s-a petrecut în luna februarie a acestui an, iar acum analizele IML au confirmat, duminică, prezenţa substanţelor psihoactive. Ce a avut de spus Randi în apărarea sa, descoperiți din restul articolului. 

Randi ar fi fost prins conducând sub infulența substanțelor psihoactive

  Conform informației prezentate de sursa citată anterior, pe 11 februarie, cântărețul a fost oprit în trafic pe DN1, în zona localităţii Săftica, refuzând testarea cu aparatul drugtest, Poliției Ilfov.

„La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localității Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezențe în organism a substanțelor psihoactive”, a anunțat, duminică, IPJ Ilfov.

Artistului i-ar fi fost deschis dosar penal 

Pe baza Buletinului de Analiză Toxicologică emis de IML este confirmată prezența în organism a substanțelor psihoactive. În cauză, a fost  întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. 

  „În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, mai transmite Poliția Ilfov.

Randi neagă acuzațiile care îi sunt aduse

Contact de Antena 3, duminică, Randi a negat orice informație de acest gen: „Nu este adevărat? / Nu este. Vă mulțumesc frumos!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
catalin scarlatescu instagram jpg
banner catalin botezatu png
saljbchd jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
image png
image png
image png
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net