Șocant! Adrian Marțian își spiona fosta soție cu drona, în timp ce locuia într-o rulotă. Detalii desprinse din filme

23 octombrie 2024 11:46   Național
Ultima actualizare:

Ultimele informații din cazul dispariției și presupusei răpiri a celor trei copii ai milionarului Adrian Marțian dezvăluie detalii care par desprinse dintr-un scenariu de film cu spioni. 

În perioada în care Marțian era supus unui ordin de protecție și nu avea voie să se apropie de casa sa, fosta soție l-ar fi spionat folosind o dronă.

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că, la sfârșitul lunii septembrie, a fost emis un ordin de protecție împotriva mamei copiilor.

„Un ordin de protecție emis la finalul lunii septembrie împotriva mamei copiilor arată că aceasta îl spiona pe Marțian cu o dronă care avea atașată și o cameră video.

Totul se întâmpla în timp ce acesta își desfășura viața în „domiciliul din rulota amplasată în fața casei. Practic, Marțian a primit ordin de interdicție/protecție, deoarece aceasta ar fi violat viața privată din rulotă”, a declarat avocatul pentru Click!

Eliberarea lui Adrian Marțian

Adrian Marțian, deși avea propriul ordin de protecție ce îi interzicea să se apropie de casă, locuia respectând aceste restricții într-o rulotă aflată în apropierea domiciliului unde se aflau copiii săi.

Situația sa s-a complicat în momentul în care s-a constatat că ar fi violat intimitatea și viața privată a fostei sale soții, ceea ce a dus la emiterea unui ordin de interdicție.

Conform Poliției Hunedoara, în urma anchetei desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, Adrian Marțian, un bărbat de 54 de ani din Simeria, a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta este acuzat de încălcarea măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. După reținere, a fost transportat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Deva, urmând să fie prezentat magistraților pentru stabilirea măsurilor legale.

Cei trei copii au ajuns în plasament

În ceea ce îi privește pe cei trei copii ai lui Marțian, aceștia au fost plasați temporar sub protecția unei unități aflate sub coordonarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara. Măsura plasamentului de urgență a fost impusă pentru siguranța copiilor.

Cei trei copii, cu vârste de 7, 9 și 11 ani, alături de tatăl lor, Adrian Marțian, au fost preluați vineri dimineață de o echipă mixtă formată din polițiști și reprezentanți ai DGASPC Hunedoara. Aceștia au fost recuperați de la punctul de frontieră România-Serbia, Porțile de Fier 1, ca urmare a unei acțiuni internaționale de cooperare între autoritățile din România și Serbia.

Poliția Română a anunțat joi că operațiunea de localizare și depistare a lui Adrian Marțian și a celor trei copii dispăruți de luni a fost finalizată. Cei trei minori, Rania Adriana Marțian, Antonio Adrian Marțian și Raisa Antonia Marțian, au fost găsiți în Serbia.

Dispariția lor a fost semnalată în satul Sântandrei, județul Hunedoara, unde copiii, cu vârste de 11, 9 și 7 ani, se aflau în grija unei bone, potrivit Observator. 

Mai multe