Copiii milionarului Adrian Marțian fac dezvăluiri! „Am fost plimbați dintr-un loc în altul (...) pe lângă mare!"

Ultima actualizare:

Cei trei copii ai milionarului hunedorean Adrian Marţian, care au fost daţi dispăruţi încă de luni, au fost găsiţi miercuri noapte. Aceștia au povestit că au fost plimbați dintr-un loc în altul și că au trecut pe lângă o mare. Copiii spun că cei în compania cărora au fost vorbeau o limbă străină și erau foarte agitaţi, scrie adevărul.ro. Joi dimineață, afaceristul a dat publicității un filmuleț în care apare alături de copii. 

Copiii milionarului Marțian Foto: Facebook
Copiii milionarului Marțian Foto: Facebook

Ce a scos la iveală ancheta poliției 

Ancheta poliției a scos la iveală că Marțian a cerut ajutorul autorităților pentru a găsi copiii, dar informațiile recente sugerează că aceștia se află în compania tatălui, care îi ține ascunși. Un videoclip publicat de acesta arată copiii mărturisindu-și anxietatea și dorința de a rămâne cu el, dar specialiștii continuă să investigheze condițiile în care se află.

Deși Marțian a fost cel care a alertat despre dispariția copiilor, el se confruntă cu probleme legale. Tribunalul Mureș a emis un ordin de protecție împotriva sa, interzicându-i accesul la copii timp de patru luni. Acesta a fost obligat să separe copiii de locuința în care trăiau, iar Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului a demarat controale pentru a verifica bunăstarea lor.

Ce a decis instanța 

Recent, instanța a admis o ordonanță președințială pentru a lua copiii din grija lui Marțian și a-i plasa într-un centru de plasament în regim de urgență. Aceasta decizie s-a bazat pe constatarea că tatăl nu era capabil să le asigure o îngrijire corespunzătoare, având în vedere circumstanțele legale desfășurate. Între timp, tatăl și mama copiilor continuă să se dispute asupra custodiei minorilor în instanță.

„Atâta știm că am ajuns la o mare"

Milionarul din Hunedoara Adrian Marțian vrea să îi ducă pe cei 3 copii în Rusia, potrivit surselor Antena 3 CNN. Acesta i-ar fi găsit pe micuți, miercuri noaptea, în apropiere de Dunăre, iar acum s-ar afla deja în Serbia.

Joi dimineață, afaceristul a dat publicității un filmuleț în care apare alături de copii. În clip, aceștia povestesc că „am fost plimbați dintr-un loc în altul” și „atâta știm că am ajuns la o mare. Oamenii s-au comportat frumos. Erau disperați, tot vorbeau altă limbă. Noi n-am dormit deloc că te-am așteptat pe tine. Am crezut că nu o să te mai vedem niciodată”, afirmă unul dintre copii.

Ce a anunțat poliția 

„În cursul nopții trecute, polițiștii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a și semnalat dispariția celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) și au fost obținute informații cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de acesta. În acest caz, continuam cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locației în care cei trei se afla alături de tatăl lor și a luării măsurilor care se impun”, a informat, joi, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copiii Gasiti de afaceristul Adrian martian jpg
cafea turceasca istock jpg
vin fiert jpg
index webp
cometa secolului   Foto x Michael Jager 2 jfif
studenti discutie tinerie calculatoare shutterstock 513694219 jpg
gustari calorii jpg
Kate Middleton cu Prințul George și Charlotte  foto   Profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net