Soțul Anei Oroș, femeia sfârșiată de câini la Lacul Morii, distrus de durere! Ce mesaj a transmis bărbatul

24 ianuarie 2023 9:10   Național

Moartea Anei Oroș a venit ca un cuțit în suflet pentru soțul ei. Bărbatul a rămas împietrit de durere, singur, fără iubirea vieții lui și cu numeroase întrebări la care nu mai găsește răspunsuri. 

Soțul Anei Oroș nu știe încotro s-o mai apuce. Rămas singur, peste noapte, cu fiul cuplului, Vladi, bărbatul nu știe cum va arăta viața lui, de acum înainte, însă este convins de faptul că, la un moment dat, soarta va face în așa fel încât el și Ana să se reîntâlnească.

Ce mesaj dureros a postat soțul Anei Oroș, pe rețelele de socializare

Soțul Anei Oroș are de îndurat, de acum înainte, zile și nopți grele. În memoria femeii de 43 de ani pe care au ucis-o câinii maidanezi la Lacul Morii, bărbatul a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 

„Mi-e dor de tine, Ana. Păşeşte în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”, a scris soțul Anei Oroș.

„Să vă dea Dumnezeu putere și să vă aline durerea. Speranță și sincere condoleanțe / Poți sa fii sigur ca o sa va mai întâlniți. Dumnezeu să-i odihnească sufletul ei bun, sincere condoleanțe / Putere să mergeți mai departe și să vă ajutați unul pe celălalt pentru a continua după o astfel de tragedie”, au fost doar 3 dintre comentariile pe care le-au lăsat și internauții, la postarea bărbatului îndurerat. 

Citește și - Cine se face vinovat pentru decesul Anei Oroș, femeia sfâșiată de câini la Lacul Morii. Marius Marinescu, declarații dure: „Pușcărie de la 2 la 7 ani”

Ce spune Cătălina Trănescu, purtătorul de cuvânt ASPA

Anul trecut, Ana Oroș a mai fost atacată de o haită de câini, însă a fost salvată la timp de 2 bicicliști care mergeau prin zonă. Inclusiv ea a fost cea care a sesizat ASPA cu privire la câinii maidanezi din zonă, care se înmulțesc într-o manieră îngrijorătoare, nefiind sterilizați. 

Cătălina Trănescu, purtătorul de cuvânt ASPA, a vorbit și ea despre tragedia de la Lacul Morii, dar și despre măsurile ce pot fi luate, pentru ca maidanezii să nu mai reprezinte o problemă.

  • „Știm foarte bine că anul trecut în aprilie a avut loc un incident, de asemenea. Se pare că este vorba de aceeaşi femeie care a fost muşcată atunci de câini.
  • De la momentul respectiv şi până în prezent, ASPA a derulat zeci de acţiuni în această zonă, pe toate străzile adiacente acestui câmp.
  • Am ridicat de pe aceste străzi peste 120 de câini din aprilie anul trecut, de la incidentul de atunci până acum.
  • Am făcut sesizări către alte autorităţi deoarece această problemă a câinilor fără stăpân nu e doar problema ASPA.
  • Am spus-o şi o repetăm – capturarea nu rezolvă cauza, ci efectul. Luăm câinii găsiţi pe străzi la acel moment, însă dacă nu acţionăm printr-un efort comun alături de alte instituţii să luăm măsuri pentru a prevenit astfel de incidente, din păcate, ne vom confrunta cu astfel de incidente în continuare”, a declarat Cătălina Trănescu, potrivit News.ro.
  • „Departe de mine gândul de a face un ping pong între instituţii, că nu este ceea ce ar putea ajuta într-un fel sau altul, însă sunt lucruri reale care ţin de competenţele şi atribuţiile fiecărei instituţii şi care trebuie spuse”.
  • „Sunt foarte multe proprietăţi private în Bucureşti, de regulă la periferie, care nu sunt îngrădite corespunzător.
  • Câinii intră şi ies pe domeniul public cum vor ei. Nefiind sterilizaţi, ei se înmulţesc. Înmulţindu-se şi ajungând adulţi se retrag în astfel de zone şi formează grupuri, ies după hrană şi pot avea comportamente agresive, atât faţă de oameni, cât şi faţă de alte animale mai mici. Nu există că odată ridicaţi să ajungă înapoi. Odată ridicaţi de ASPA câinii sunt duşi în cele trei centre pe care noi le avem în gestionare, acolo ei sunt microcipaţi.
  • Automat dacă s-ar întoarce în teritoriu ar exista o trasabilitate s-ar putea să se ştie că provin de la noi. Sunt microcipaţi, sunt sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi promovaţi spre adopţie. Ceea ce vedem în continuare în teritoriu nu sunt câini care ies din adăposturile noastre. Sunt câini care continuă să se înmulţească, în proprietăţi private, în depozite, în şantiere în lucru, care formează grupuri care pot deveni periculoase”, a mai declarat purtătorul de cuvânt ASPA, Cătălina Trănescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe