Tânără în scaun cu rotile, umilită de șoferul unui autobuz! Bărbatul a refuzat să coboare rampa pentru a o ajuta

23 mai 2024 10:44   Național
Ultima actualizare:

O tânără cu handicap din Craiova a fost victima unui caz revoltător. Șoferul unui autobuz a refuzat să îi deschidă rampa pentru a urca cu căruciorul în mijlocul de transport. Filmulețul a ajuns viral pe internet, dar a fost luat în vizor și de reprezentanții firmei de transport public de persoane.

Tânăra care nu s-a putut urca în autobuz din cauza unui șoferului

O tânără imobilizată în cărucior cu rotile a trăit o experiență de neimaginat, după ce un șofer a refuzat să-i coboare rampa pentru a se urca în autobuz. Fata se afla împreună cu mama ei la acel moment, iar reacția sa a fost filmată și publicată ulterior pe rețelele de socializare. 

Se pare că aceasta i-a cerut șoferului să deschidă rampa pentru a urca, însă acesta i-a închis ușa în față și și-a continuat cursa. 

„Vă rog să coborâți sau să scoateți rampa! Este în fișa dumneavoastră de obligații”, i-a spus tânăra, șoferului de autobuz. 

Potrivit Digi24.ro, mama fetei a decis, ulterior, să depună o plângere la conducerea RAT Craiova. Astfel, directorul companiei subordonată Primăriei Craiova care prestează servicii către populație a decis ca șoferul să fie cercetat în comisia de disciplină.

  „Am identificat conducătorul auto care este în acele imagini și mai departe o să fie cercetare disciplinară, o să fie convocat și după aceea o să fie cercetat în comisia de disciplină”, a declarat Dan Tănăsescu, director RAT Craiova. 

De asemenea, tânăra a fost contactată de oficiali, care i-au promis că îi vor comunica măsurile luate în privința șoferului

Cum au reacționat internauții după ce au văzut filmulețul cu tânăra umilită

Clipul video s-a viralizat rapid pe internet, în special pe platforma TikTok. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unde și-au exprimat mila pentru tânăra care a fost pusă într-o postură umilitoare. Mai mult, majoritatea sunt de părere că șoferul trebuie pedepsit. 

„Nu se poate așa ceva! Alooo, oficialitățile din Craiova, cum rămâne cu acest șofer?”/ „Asta e România, în alte țări nu se întâmplă așa ceva.”/ „Săraca de ea, de neimaginat cât de haini pot fi unii la suflet!”/ Să fie concediat și sancționat!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Mai multe