El e italianul şofer de autobuz în Iaşi. A ajuns în România după ce s-a îndrăgostit

Pentru un italian în vârstă de 54 de ani, Iaşiul a devenit de ceva timp acasă. Raffaele s-a şi angajat aici, fiind singurul şofer italian de autobuz din capitala Moldovei, acolo unde a ajuns din dragoste pentru o româncă, informează adevarul.ro.

Raffaele, la volanul autobuzului. FOTO: SCTP Iaşi
Raffaele, la volanul autobuzului. FOTO: SCTP Iaşi

Stabilit în Iaşi, Raffaele s-a angajat ca şofer de autobuz la Compania de Transport Public din Iaşi şi este îndrăgostit de oraşul în care s-a mutat. El a renunţat la peisajele pitoreşti din ţara natală pentru a deveni şofer de autobuz în România.

După cum el însuşi povesteşte, a fost adus pe meleagurile noastre de o frumoasă poveste de dragoste şi nu regretă nici o secundă părăsirea ţării natale.

­„­M-am îndrăgostit de o femeie din România, am ­cunoscut-o în Italia în anul 2001. În 2009 am făcut casă în România, la ţară. Am locuit în Italia împreună, 23 de ani. Am venit aici, m-am angajat la CTP, unde am fost primit foarte bine. Mă descurc foarte bine cu traseele, nu sunt atât de grele. În Italia am lucrat tot cu persoane, cu o firmă particulară de transport turişti. Din 2004, de când circul în România, niciodată nu m-a oprit poliţia. Şoferii sunt respectaţi aici, în România, faţă de Italia. Colegii m-au ajutat foarte mult, sunt de nota 20. În Italia e greu acum, aici îmi permit să merg în concediu, este linişte”, a povestit Raffaele, conform adevarul.ro.

Raffaele s-a stabilit în România din dragoste pentru o româncă
Raffaele s-a stabilit în România din dragoste pentru o româncă

Pentru italian, Iaşiul e cel mai frumos oraş în care se putea afla. „Iaşiul este foarte frumos, e un oraş foarte dezvoltat, foarte aranjat. Cu noul aeroport, cu deschiderea Terminalului T4, oraşul va fi mai dezvoltat, va fi mai frumos. La muncă avem trasee mai uşoare, trasee mai grele, dar peste tot este aşa. În cele patru zile de când circul singur pe traseu, m-am înţeles bine cu toată lumea”, a mai povestit italianul.

El chiar nu a avut nici o problemă în a se angaja la Compania de Transport Public Iaşi, iar directorul acesteia e foarte mândru că Raffaele face parte din colectivul pe care-l conduce:

„Avem un şofer angajat din Italia, care s-a căsătorit cu o doamnă din România. A considerat că la noi este un loc bun pentru a dezvolta o familie. Ne simţim bucuroşi şi mândri că s-a integrat la noi. Sperăm să facă faţă la provocările din transportul public ieşean”, a declarat Cristian Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net