Tragedie fără margini la Costinești! Un tânăr de numai 20 de ani a murit

6 iulie 2024 14:31   Național

Un tânăr în vârstă de numai 20 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, la Costinești! El era din Buzău și venise pe litoral pentru a se bucura de câteva zile de vacanță. Din păcate, tânărul a murit înecat, chiar în cursul zilei de sâmbătă

Din păcate, ce ar fi trebuit să fie o vacanță de vis la stațiunea Costinești a luat o întorsătură tragică, pentru un tânăr de numai 20 de ani, sosit pe litoral din Buzău. El a murit înecat, iar în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l readuce la viață pe tânăr, nu s-a mai putut face nimic pentru el. 

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a precizat faptul că la fața locului au sosit rapid două echipaje medicale, de la SMURD şi SAJ. Din păcate, pentru tânărul în vârstă de numai 20 de ani, era prea târziu. „S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat pozitiv”, au informat autoritățile.

Un tânăr de numai 20 de ani a murit la Costinești

În cursul serii trecute, mai multe echipaje de salvare au intervenit rapid pentru a găsi o persoană ce fusese văzută pe epava din apa mării de la Costinești. Operațiunile de căutare au fost reluate și sâmbătă dimineață, iar la acest moment nu se poate spune cu siguranță dacă ar fi vorba despre aceeași persoană găsită înecată.

O mașină de stingere, un echipaj de prim ajutor, cât și ambarcaţiunea de la Punctul de Salvare Acvatică din Mangalia au intervenit pentru a găsi persoana dispărută. Din păcate, autoritățile nu au reușit să găsească persoana, în cursul nopții precedente.

„Seara trecută, în jurul orei 22,00, am fost solicitaţi să intervenim pentru recuperarea unei persoane refugiate pe epava din Costineşti. La faţa locului am intervenit cu o maşină de stingere, un echipaj de prim-ajutor şi cu ambarcaţiunea de la Punctul de Salvare Acvatică din Mangalia. Începând cu ora 1,24, forţele şi mijloacele s-au retras de la faţa locului fără a găsi persoana respectivă”, a comunicat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU, potrivit sursei citate.

Mai multe