Caz tragic! O fetiță de 4 ani a murit după ce a fost uitată în mașină

Ultima actualizare:

O tragedie fără margini a avut loc în Statele Unite, acolo unde o fetiță de numai 4 ani a sfârșit într-un mod tragic! Cea mică și-a pierdut viața după ce a fost uitată într-o mașină încinsă, vreme de o oră! Departamentul de Poliție din Houston a intervenit rapid la fața locului, imediat ce s-a aflat despre ce s-a întâmplat

Fetița a fost uitată în mașină vreme de o oră / foto: Houston Police
Fetița a fost uitată în mașină vreme de o oră / foto: Houston Police

O tragedie fără margini a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite. O fetiță de numai 4 ani și-a pierdut viața după ce a fost uitată vreme de o oră în interiorul unei mașini încinse. Ofițeri de la Departamentul de Poliție din Houston au sosit imediat la fața locului, imediat ce s-a aflat despre ce s-a întâmplat. Cea mică a fost dusă la spital, însă medicii nu au mai putut să îi salveze viața copilei.

Potrivit autorităților din Houston (Texas), două femei, alături de mai mulți copii, printre care și fetița de numai 4 ani, se aflau în oraș, cu mai multe treburi. La un moment dat, când au reușit să ajungă acasă, grupul ar fi uitat-o pe fetița de 4 ani în mașina încinsă, unde a stat vreme de aproximativ o oră

O fetiță de 4 ani a murit după ce a fost uitată în mașină

În cele din urmă, una dintre femei a revenit la mașină, unde a găsit-o pe cea mică, iar în acel moment, a sunat la 911. Din păcate, în ciuda faptului că autoritățile au ajuns rapid la fața locului, iar fetița a fost luată la spital, căldura pe care a fost nevoită să o îndure vreme de o oră s-a dovedit a fi fatală.

La acest moment, autoritățile din Houston au inițiat o anchetă, pentru a afla cu precizie cum s-a ajuns la această situație tragică. Din păcate, se pare că nu mai puțin de 4 copii și-au pierdut viața anul trecut, în condiții similare cu cele ale fetiței de 4 ani. Specialiștii avertizează părinții să fie mereu atenți și să nu uite unde sunt copiii lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diferenta dintre vreme si clima jpg
Lina Medina 2 jpg
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net