Anunț important venit din partea Premierului! La ce schimbare să se aștepte românii până la finalul anului

Un anunț important a fost făcut de către autorități, în privința acordului dintre țara noastră și Spania, pe subiectul dublei cetățenii. Chiar în cursul zilei de sâmbătă, Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre acest subiect.

Premierul Marcel Ciolacu alături de Pedro Sanchez / foto: Facebook
Premierul Marcel Ciolacu alături de Pedro Sanchez / foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu informează publicul că până la finalul acestui an, aordul ce va permite românilor să aibă dublă cetățenie, atât română cât și spaniolă, ar trebui să fie deja pregătit.

Premierul țării noastre a mai spus că nimeni nu blochează acest proiect atât de important pentru români, iar documentul deja se află la ministrul Justiției din Spania. 

„Urmează să plec împreună cu domnul prim-ministru Pedro Sanchez la Palatul Victoria şi să facem calendarul pentru dubla cetăţenie. Românii vor obţine dubla cetăţenie, nu blochează nimeni nimic. Acordul este în acest moment la ministrul Justiţiei din Spania. Vă repet: de aici mă deplasez cu domnul prim-ministru la Palatul Victoria şi asta vom face”, a explicat Marcel Ciolacu, potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN.

„Românii vor obţine dubla cetăţenie”

Iar acest proiect nu este singurul pe care Premierul Marcel Ciolacu dorește să îl finalizeze până la finalul acestui an. Prim-Ministrul spune că nu ar trebui să mai existe problema vizelor pentru Statele Unite și ar exista și posibilitatea de a intra terestru în Schengen.

„Până la sfârşitul anului. Nu vom mai avea vize pentru Statele Unite, vom avea dublă cetăţenie în Spania şi, din punctul meu de vedere, mai mult ca sigur vom intra terestru în Schengen. Acesta este calendarul”, a mai spus Premierul Marcel Ciolacu.

În cursul zilei de sâmbătă, Pedro Sanchez, Preşedintele Consiliului de Miniştri al Regatului Spaniei, s-a aflat la Palatul Victoria, unde a fost întâmpinat de către Premierul Marcel Ciolacu. Cei doi au avut programată o întrevedere bilaterală, unde s-a discutat și problema dublei cetățenii. Premierul Marcel Ciolacu spune că până la finalul acestui an, românii ar trebui să poată să aibă dublă cetățenie, română și spaniolă.

De asemenea, Premierul speră ca problema vizelor pentru Statele Unite să poată fi depășită, tot până la finalul acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
insula testoaselor jpg
diferenta dintre vreme si clima jpg
Lina Medina 2 jpg
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net