Tragedie în Capitală. Un tânăr de 25 de ani a murit după s-a luat la bătaie cu un prieten

17 decembrie 2023 12:55   Național
Ultima actualizare:

Tragedie în Capitală, duminică dimineața.  Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit după ce s-a bătut cu un alt bărbat. Cei doi ar fi fost prieteni, dar o neînțelegere a degenerat în bătaie. Poliția a fost alertată prin Serviciul Unic de Urgență 112 chiar de amicul care ar fi dat lovitura fatală. Cazul este cercetat. 

S-au bătut în casă 

Incidentul a avut loc duminică dimineață, în apartamentul în care victima ar locui cu prietena și cei doi câini ai lor. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a avut loc un conflict, iar prietenul lui nu este bine. Un echipaj care a ajuns la adresa indicată l-a găsit pe tânăr prăbușit, iar un echipaj medical chemat la fața locului a constatat decesul. Nu este clar dacă iubita victimei a fost martoră la conflict.

Poliția a deschis o anchetă. Bărbatul care a participat la conflict a fpst condus la secția de poliție.

„Duminică, Poliția Capitalei – Secția 2 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul de presă remis de către Direcția Generală a Poliției Municipiului București.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care tânărul și-a pierdut viața. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Trupul tânărului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru autopsie care v-a stabili cauza decesului. 

Mai multe