Tragedie în Hunedoara! 5 persoane au murit în urma unui accident devastator. Vinovatul, un tânăr în vârstă de 22 de ani VIDEO

12 august 2024 7:34   Național
Ultima actualizare:

Duminică seara, localitatea Geoagiu din județul Hunedoara a fost scena unei tragedii rutiere de proporții, care a lăsat în urmă cinci morți și un alt rănit grav. Accidentul a avut loc pe podul de peste Mureș, de la ieșirea din orașul Geoagiu spre Orăștie, și a fost cauzat de un tânăr de 22 de ani, care a pierdut controlul volanului.

 „Echipajele medicale au găsit într-o mașină zdrobită cinci bărbați decedați”  

Potrivit declarațiilor lui Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, accidentul s-a produs în localitatea Gelmar, aparținătoare orașului Geoagiu. „Un tânăr de 22 de ani, din Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Geoagiu spre Gelmar, a efectuat depășirea unui alt vehicul. A pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, acroșând, de asemenea, un biciclist care se deplasa pe partea carosabilă”, a declarat Nițu.

Impactul devastator a dus la distrugerea completă a vehiculului. „Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit într-o mașină zdrobită cinci bărbați decedați”, a informat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. Incidentul a fost gestionat de pompieri, jandarmi și echipaje de ambulanță, care au intervenit pentru a salva victimele.

Toate cele cinci persoane aflate în autoturismul implicat au murit

În urma accidentului, toate cele cinci persoane aflate în autoturismul implicat au murit, fiind găsite în stare de decădere avansată. Identitatea acestora nu a fost deocamdată publicată. Un biciclist în vârstă de 15 ani a fost grav rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce o femeie aflată în apropiere a suferit un atac de panică.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. În prezent, se analizează toate datele și mărturiile pentru a înțelege cauzele care au condus la această tragedie. „Ambulanțele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara au transportat victimele la spitalele din Orăștie și Deva”, a adăugat Morogan.

Acest accident se alătură unei serii de tragedii rutiere care a marcat județul Hunedoara în ultimii ani. În decembrie 2023, un alt incident grav a zguduit comunitatea, când un tânăr de 19 ani, aflat sub influența alcoolului și fără permis de conducere, a lovit un grup de șase copii, provocând moartea unui copil și rănirea gravă a altora.

Mai multe