Două românce, printre victimele care și-au pierdut viața, după un impact zdrobitor între o dubiţă şi o maşină, în Malaga

Patru persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident rutier în apropiere de Casabermeja, provincia Malaga, Spania. Printre victime se numără două românce și soțul uneia dintre ele, aflați în aceeași mașină. De asemenea, și-a pierdut viața și o tânără de 18 ani, care abia ce își luase permisul și care conducea celălalt autoturism.

Două românce au murit într-un accident produs în Malaga / foto: Pexels
Două românce au murit într-un accident produs în Malaga / foto: Pexels

Patru persoane au murit și alte trei au fost rănite (dintre care una grav) după o coliziune mortală între două maşini în municipiul Casabermeja, în apropierea cimitirului evreiesc. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, când autoritățile au fost anunțate cu privire la o coliziune între un autoturism și o dubă. Printre victimele decedate se numără un cuplu căsătorit, care călătorea cu fiul lor și o prietenă, care a murit și ea câteva ore mai târziu, la spital. Și-a pierdut viața și o tânără de 18 ani, care conducea cealaltă mașină, coform Malaga Hoy.

Inițial, doar două persoane au fost confirmate decedate la fața locului, însă bilanțul a crescut atunci când o altă victimă a murit la spital, iar șoferița în vârstă de 18 ani a fost găsită fără suflare.

În ceea ce privește răniții, inițial au fost patru, dar numărul a fost redus în cele din urmă la trei, după decesul altei tinere în vârstă de 18 ani, care călătorea în dubă cu cuplul care a murit. Cei trei răniți rămași sunt două tinere, de 22 și 30 de ani, și un băiat de 18 ani. Una dintre acestea, aflată în stare gravă, a suferit fracturi importante, în timp ce a doua a suferit doar răni ușoare. Despre cel de-al treilea rănit nu au fost oferite detalii.

Cauza accidentului

Originea victimelor a fost confirmată de oficiali, care au declarat că toate erau din Malaga și că unele dintre ele ar fi putut proveni din orașe învecinate.

Anchetatorii au încercat să reconstruiască șirul evenimentelor. Prima lor ipoteză este că accidentul s-ar fi produs în urma vitezei excesive a ambilor șoferi, având în vedere starea în care s-au găsit ambele mașini. De asemenea, polițiștii analizează dacă maşina a intrat pe banda din stânga cu viteză mare într-o curbă și s-a ciocnit frontal cu dubița.

Impactul a fost atât de mare, încât autoturismul – care se deplasa spre Casabermeja – a fost poziționat pe sensul opus, în timp ce furgoneta – care mergea spre Colmenar – a fost proiectată în afară, fiind aruncată câțiva metri pe un terasament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net