Un senator a lovit un bărbat cu telefonul în cap. Agresorul și-a dat demisia din partid

12 octombrie 2022 16:41   Național
Ultima actualizare:

Senatorul USR Virgil Bob a lovit un bărbat în timpul unui eveniment privat, incident surprins de camerele de supraveghere din local. Alesul a anunțat că se autosuspendă din partid și s-a scuzat public.

S-a ridicat și l-a pocnit cu mobilul în țeastă

O înregistrare video, surprinsă de camerele de supraveghere din local, a fost publicată, deja, pe YouTube. În înregistrare se vede cum un bărbat, presupus a fi Virgil Bob, se ridică de la masă, își pune sacoul și pleacă, nu înainte de a-l lovi în cap pe un alt bărbat rămas la masă, transmite Adevărul.

La apariția imaginilor, Virgil Bon a reacționat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care anunță că se autosuspendă și își cere scuze publice. 

Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului. Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a precizat senatorul USR.

Citește și: Tom Hardy e bătăuș și-n viața reală! Imagini spectaculoase cu actorul când „mătură” podelele cu oponenții săi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj a precizeat miercuri că bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a depus marţi plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, sesizează că, la data de 7 octombrie a.c., aflându-se la un eveniment privat organizat la un local din Şilmeu Silvaniei, a purtat unele discuţii în contradictoriu, pe teme politice, cu bărbatul de 52 de ani. La plecare, bărbatul de 52 de ani i-ar fi aplicat o lovitură peste cap cu telefonul mobil pe care îl ţinea în mână. În urma verificărilor întreprinse de poliţişti a reieşit că persoana reclamată este demnitar, respectiv îndeplineşte funcţia de senator în Parlamentul României de la 1 februarie”, se arată în comunicatul IPJ Sălaj, citat de Agerpres.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe si Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Având în vederea calitatea persoanei, în conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură penală, poliţiştii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, mai arată Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe