Un tânăr din Capitală a fost bătut cu ciocanul în cap. Poliția încă îi caută pe cei 8 agresori

14 octombrie 2024 8:40   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani, din Capitală, a fost victima unei agresiuni brutale în cartierul Militari Residence. Acesta a fost atacat de un grup de opt persoane necunoscute. Acest incident tragic ridică semne de întrebare nu doar cu privire la motivele din spatele atacului, ci și la siguranța locuitorilor din cartierele rezidențiale care, deși sunt considerate adesea locuri sigure, pot deveni scena unor acte de violență nejustificate. Înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă au oferit primele indicii ale brutalității atacului și au evidențiat faptul că victima a fost imobilizată și supusă unei bătăi crunte de cei opt agresori. 

Tânăr, lovit cu pumnii și picioarele și cu un ciocan în cap

Incidentul șocant s-a petrecut în toiul nopții, în parcarea unui complex rezidențial, și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Tânărul a fost lovit cu pumnii, picioarele și, mai grav, cu un ciocan în cap, lăsându-l în stare critică.

Agresorii sunt încă în libertate

După atac, victima a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din București, inconștientă și cu răni severe. La scurt timp după ce și-a recăpătat conștiința, tânărul a încercat să își minimizeze starea, declarând inițial poliției că s-ar fi auto-accidentat. Cu toate acestea, imaginile de pe camerele de supraveghere au demontat declarațiile sale și au scos la iveală adevărata desfășurare a evenimentelor, confirmând că a fost atacat cu brutalitate de opt persoane.

Investigațiile sunt în plină desfășurare

Se pare că, în urma unei altercații verbale totul a degenerat rapid într-un atac violent, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru tentativă de omor. Cazul este coordonat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar Serviciul Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările pentru a-i identifica și prinde pe agresori, care sunt încă în libertate.

Poliția face apel la cei care au văzut incidentul

Poliția face apel la martorii care ar putea oferi informații pentru a-i localiza pe cei implicați în acest act de violență extremă, care a șocat comunitatea locală.

Mai multe