Ți se vor umple ochii de lacrimi. Un văduv de 76 de ani a fost uitat complet de familie: „Uneori n-am ce să mănânc”

Ultima actualizare:

Un bătrân de 76 de ani trăiește cea mai tristă perioadă din viața lui. Brad, căci așa îl cheamă, susține că toată familia l-a uitat și că nimeni nu-i mai dă nici măcar un simplu telefon. 

Bătrân suferind / Sursă foto: Pixabay
Bătrân suferind / Sursă foto: Pixabay

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, bătrânul de 76 de ani locuiește singur, de când a rămas văduv. S-a iubit cu Judith, marea lui dragoste, timp de 50 de ani, până când o boală cumplită i-a provocat, femeii, moartea. 

Singur la 76 de ani, uitat complet de familie

Brad și-a luat inima în dinți și și-a spus povestea. Cu ochii plini de lacrimi, bătrânelul speră ca măcar din presă să afle familia că nu îi este bine și să-l viziteze, căci tare dor îi este să-i mai bată cineva la ușă. 

Spune că nu are nevoie de nimic, decât de liniște și o vorbă bună, o alinare din partea celor dragi. Povestea bătrânului a devenit virală și a umplut ochii de lacrimi multor oameni!

„Am 76 de ani și sunt văduv. Cancerul mi-a răpit soția, cea mai frumoasă femeie din lume, cea mai blândă și cu cea mai bună inimă. Ne cunoșteam de când eram doar niște copii și am împărtășit o dragoste sinceră, așa cum vezi doar în filme. 

S-a îmbolnăvit subit și deși am făcut tot ce puteam și din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere emoțional, s-a stins din viață în brațele mele...De atunci, sunt cel mai trist om de pe pământ. 

Uneori îmi este greu și nu am ce mânca, nu din lipsa banilor, ci pentru că îmi este extrem de dificil să merg la cumpărături. Am o problemă la piciorul drept și mă deplasez cu dificultate. Norocul meu este că am un vecin drăguț, de-o seamă cu mine, mai în putere, care mă mai ajută.

Citește și - Un pensionar a găsit 100.000 de euro și bijuterii într-un sac de gunoi. Ce a pățit bătrânul și ce s-a întâmplat cu averea

Am 2 fiice, dar amândouă sunt căsătorite și la casa lor. Am și 5 nepoți pe care i-am văzut numai o singură dată. Mi-ar plăcea enorm să aud râsete și să văd jocuri de copii în casa mea, dar fetele mele nu vin la mine nici singure, nici cu copiii lor...

Bătrânețea e tare grea, mai ales când ești uitat de toată lumea. Îmi dau seama că dacă aș muri mâine, nimeni nu ar afla. Nimeni nu ar fi aici să vadă ce se întâmplă cu mine...Am încercat de foarte multe ori să le telefonez pe fiicele mele, însă niciodată nu îmi răspund. 

Nu înțeleg cu ce le-am greșit de m-au abandonat așa. M-am străduit toată viața să nu le lipsească nimic și să le asigur tot ceea ce au nevoie. Am fost mereu un tată bun și blând și cu siguranță sunt și un bunic extraordinar, chiar dacă nimeni nu mi-a dat ocazia să o arăt...Nu știu ce să mai fac. Poate fiicele mele vor citi asta undeva și li se va înmuia inima de bietul lor tată, care nu vrea decât să le vadă și să le îmbrățișeze. Mi-e tare greu și mă simt tare singur...”, a spus bărbatul, potrivit sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net