Un bătrân de 86 de ani a murit în fața spitalului! Paznicul l-a văzut căzând, dar nu a luat măsuri

Un bătrân în vârstă de 86 de ani a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești, vineri, 27 mai. Mai multe verificări de urgență au loc la unitatea spitalicească, după ce a ieșit la iveală faptul că paznicul instituției a asistat la întreaga scenă, fără să ia însă măsuri.

Un bătrân de 86 de ani a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești Foto: Arhivă
Un bătrân de 86 de ani a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești Foto: Arhivă

În Ploiești au loc verificări de urgență, în legătură cu un incident revoltător, petrecut chiar în fața Spitalului Municipal. Un bărbat de 86 de ani a căzut pe stradă chiar în fața unității medicale, paznicul văzând întreaga scenă. Acesta din urmă nu a luat însă măsuri și nu a alertat nici măcar cadrele medicale.

Un bătrân de 86 de ani a murit chiar în fața Spitalului Municipal din Ploiești

Ulterior, o persoană aflată în zonă a apelat 112. Din nefericire însă, a fost prea târziu, bărbatul fiind declarat decedat la sosirea ajutoarelor.

Având în vedere tragicul eveniment întâmplat astăzi în faţa Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgenţă cercetarea celor întâmplate şi verificarea camerelor de filmat.

În situaţia în care se dovedeşte că angajaţii spitalului nu au acţionat cu bună credinţă, vor fi aplicate sancţiuni disciplinare.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti.

Citește și: Spitalul Județean de Brăila, ținta unor acuzații grave: «Crimă cu premeditare»

Conform sursei citate, ar exista informații contradictorii cu privire la desfășurarea tragicului eveniment. Primarul Ploieștiului a anunțat însă că cei găsiți vinovați vor fi trași la răspundere.

Informaţiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcţie, suntem în primul rând oameni şi dacă se dovedeşte vinovăţia salariaţilor de la spital, vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă.”, a declarat primarul Andrei Volosevici, potrivit comunicatului anterior menţionat.

Sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a explicat că un echipaj a fost solicitat să intervină în zona Spitalului Municipal, unde un bărbat de 86 de ani se afla în stare de inconştienţă, în urma unei căzături. Bătrânul a fost supus manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.", a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Paznicul ar fi văzut întreaga scenă

Viceprimarul Ploieştiului, Magdalena Trofin, a declarat că din informațiile care i-au fost prezentate a rezultat faptul că angajatul firmei de pază a spitalului ar fi observat că bărbatul a căzut chiar lângă gardul unității, însă nu a avut „o reacţie logică de a alerta autorităţile medicale”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net