Urmărire ca-n filme cu 1,22mg/l alcool pur în sânge. Ce a împins-o pe o tânără de 24 de ani să se urce în așa stadiu la volan

28 iulie 2022 6:12   Național

O seară împreună pentru doi tineri din Maramureș ar fi putut avea un final tragic, dacă nu erau agenții de poliție să intervină. 

Dragostea e un sentiment complex, atât de complex încât poate fi influențat foarte rapid de către câteva pahare de alcool. Acesta a fost cazul și a doi tineri din Maramureș, care au început să se delecteze cu câteva pahare sănătoase de alcool, în noaptea de marți spre miercuri. 

Dragostea e în aer și în vaporii de alcool

Cei doi tineri, după ce au intrat sub influența alcoolului, au început să se certe. Cearta a fost atât de serioasă încât au decis să rupă logodna. De supărare, tânara i-a spus logodnicului că se întoarce la mama ei, în Boiu Mare. 

Citește și: Isprava unei românce în Italia: a lovit cu mașina patru polițiști

Chiar dacă femeia a consumat o cantitate însemnată de alcool, aceasta a decis să se urce la volanul mașinii și să se ducă în Boiu Mare. Scos din sărite de cele întâmplate, bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la numărul de urgență 112, unde le-a spus polițiștilor că fosta lui logodnică s-a urcat la volan sub influența alcoolului.  

Află mai multe informații și despre: De ce s-a lăsat de alcool Lucian Mîndruță? „De vreo 7-8 ani nu mai beau deloc”

Ce a urmat după a fost o urmărire demnă de filmele americane. Un echipaj al Poliției din Șomcuta Mare a reușit să o găsească pe femeie pe raza localității Buciumi. Cu sirenele și semnalele luminoase pornite, polițiștii de-abia au reușit să o tragă pe dreapta și să evite o tragedie. 

S-ar putea să te intereseze și: Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

Dacă v-ați întrebat cât alcool a reușit femeia să consume, când polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest, aceștia s-au crucit, având un rezultat neașteptat: 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

După toată această escapadă, polițiștii au întocmit un dosar penal și se vor efectua cercetări suplimentare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, așa cum a precizat și IPJ Maramureș, citat de către Antena 3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe